Experitech
Image default
Auto

Autoschade herstel – FOCWA

Schade aan jouw auto is altijd vervelend en wil je het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. Wanneer het lakschade is kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf de schade te repareren d.m.v. een lakpen die je bij veel winkels kunt kopen. Vaak zien we dan dat de kleur net niet goed overeenkomt met het origineel of dat er een te dikke laag opgezet wordt. Hierdoor krijg je een slordig resultaat die altijd zichtbaar blijft. Verstandiger is om met autoschade (en lakschade) te kiezen voor een FOCWA erkend bedrijf. Zo weet u zeker dat uw autoschade vakkundig en snel verholpen wordt.

Waarom kiezen voor een FOCWA erkend bedrijf?

Wanneer u autoschade herstel wilt laten uitvoeren, kies dan altijd voor een FOCWA erkend bedrijf. De reden hiervan is dat u geniet van vele voordelen. Hieronder hebben we enkele voordelen geformuleerd: – U krijgt 4 jaar garantie op de werkzaamheden die uitgevoerd zijn om uw autoschade te herstellen. – FOCWA erkende bedrijven werken met vakkundig en goed opgeleid personeel. – Kwaliteit, goede service en eerlijke tarieven. – Er wordt altijd gewerkt met originele onderdelen. Dit zijn maar enkele voordelen en garanties die u niet krijgt bij een autoschadeherstelbedrijf die niet bij de FOCWA is aangesloten.

Ook voor spotrepair

Spotrepair? Wat is dat nu eigenlijk? We horen het steeds vaker dat bedrijven de dienst spotrepair aanbieden. Dit komt omdat het een snelle en effectieve manier is om kleine autoschade te herstellen. Met spotrepair gaat het autoschadeherstelbedrijf zeer gericht te werk en daardoor kan autoschade vaak dezelfde middag al verholpen zijn. Vraag ook eens naar deze service bij een autoschadeherstelbedrijf in uw regio. Het kan u een hoop tijd en geld besparen!

http://www.vankalker.net/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Rotterdam

Met private lease een nieuwe auto rijden

Helft van de verkochte auto’s is een leaseauto