Kies uw nieuwe auto op een handige manier uit de vele occasions van de specialist in de regio Venlo

Kies uw nieuwe auto op een eenvoudige manier bij Auto Lenders. Alle eisen die u heeft voert u in in het online systeem. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van mogelijke occasions. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete auto.

Onderhoud aan occasions in de garage in de omgeving van Venlo

Moet uw auto binnenkort weer APK-gekeurd worden? Reparatie en onderhoud bij Auto Lenders is altijd een goed idee. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie. Zo heeft u weer lang plezier van uw auto.

Huur een skibox voor een van de occasions in de omgeving van Venlo

Gaat u graag op skivakantie met uw eigen spullen? Dan moeten die natuurlijk wel onbeschadigd aankomen. Schaft u daarom een snowbox aan waar alle materialen in passen. Deze monteert u eenvoudig op het dak van uw auto. Wilt u de dakkoffer voor één dag, meerdere dagen of een paar weken huren? Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkoffer aan te schaffen zodat u elke wintersport verzekerd bent van een goede transport van uw materialen. De dakkoffers zijn geschikt voor zowel occasions als nieuwe modellen en staan garant voor een veilige reis vanuit Venlo of een andere stad naar het wintersportgebied