Experitech
Image default
Banen en opleidingen

Op zoek naar een CAD tekenaar?

Bent u op zoek naar een professionele CAD tekenaar op vaste of tijdelijke basis? Heeft u een BIM vacature open staan die u graag vult met de juiste professional? Bij Cadjobs vindt u een enorm netwerk aan werkzoekende modelleurs die staan te popelen om bij u aan de slag te gaan. Als specialistisch recruitmentbureau in de technische sector weten ze wat u zoekt. Cadjobs werkt met hun werving, selectie en detachering op basis van ‘no cure, no pay’. Zo realiseren ze het vinden van de juiste persoon en maken het u zo gemakkelijk mogelijk.

Plaats uw vacature voor de perfecte BIM vacature

Ook voor werkzoekenden in de technische sector is Cadjobs de beste plek voor het vinden van de juiste BIM vacature. Als technisch CAD recruitment platform bieden ze bemiddeling in het vinden van de juiste baan. U kunt gemakkelijk een profiel aanmaken en laten publiceren op het Cadjobs platform. In uw profiel kunt u uw voorkeuren aangeven zoals bijvoorbeeld met welk CAD systeem u wilt werken, de locatie van de vacatures en in welke technische sector u wilt werken. Deze voorkeuren zorgen ervoor dat u door de juiste bedrijven gevonden wordt en u snel aan de slag kan bij uw nieuwe baan.

Vind uw droombaan als CAD tekenaar

Het zoeken naar een baan als CAD specialist is door Cadjobs gemakkelijker dan ooit geworden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van diverse coachingtools en meetinstrumenten. Zo kunt u bijvoorbeeld de Talenten Motivatie Analyse laten afnemen om het ontdekken wat uw drijfveren, talenten en competenties zijn. Ook kunt u uw persoonlijkheid in kaart laten brengen in de vorm van een DISC gedragsstijlen persoonlijkheidsanalyse. U geeft in uw profiel aan over hoeveel werkervaring u beschikt en met een duidelijke omschrijving in uw profiel bent u gemakkelijk vindbaar voor de juiste werkgever in de technische sector.

Gerelateerde artikelen

ADMINISTRATIEF BEDIENDE 8626362 / 48 C

Bedrijfsverpleegkundige Oost-Vlaanderen

Outplacement: een eerste stap naar een nieuw begin