Experitech
Image default
Beauty en verzorging

Hoe ontstaan moedervlekken en hoe krijg je ze weer weg

Bijna iedereen heeft wel één of meerdere moedervlekken, vaak sta je er niet eens bij stil, waardoor je moedervlekken krijgt. Op het moment dat je een moedervlek op een vervelende plek krijgt, bijvoorbeeld een moedervlek in het gezicht, of nog erger een moedervlek op je neus, dan ga je vaak nadenken, hoe je deze moedervlek te lijf zou kunnen gaan.

Hoe ontstaan moedervlekken eigenlijk?

Moedervlekken zijn ophopingen van pigment, op deze plaatsen heb je een dermate hoge concentratie pigment dat je een klein of grotere plek donkere huid krijgt. Iedereen denkt dat het ontstaan van moedervlekken heel natuurlijk zijn. Dit klopt echter maar voor een deel. Mensen die veel in de zon komen hebben een extra grote kans op het ontstaan van opvallende huid plekken.

Door het gebruik van bescherming overdag kun je het natuurlijk al een deel tegengaan. Helemaal voorkomen kan je het echter nooit.

 

 

Hoe kan ik mijn moedervlekken verwijderen?

je kunt door middel van dure ingrepen je moedervlekken laten verwijderen. Men probeert de moedervlek in zijn geheel te verwijderen, echter is je huid op deze plekken al dermate qua DNA verandert dat je moedervlek gewoon weer terug kan komen. Deze behandeling raden wij dan ook af, gezien het enkel erg duur is.

Veilig en effectief de zichtbaarheid van je moedervlekken verminderen

het bovenstaande klinkt toch ook goed? Je kunt met een crème als Skinlight de structuur en met name de kleur van je teveel aan pigment in enkele weken tijd behoorlijk vervagen, hierdoor lijkt het net of je pigmentvlekken verdwijnen omdat het pigment steeds verder de kleur van het daarom heen liggende gezonde weefsel krijgt.

Hoe gebruik ik Skinlight Creme op de juiste manier?

Je brengt de Whitening Creme 2 maal per dag aan op je moedervlekken, pigmentvlekken, vervolgens blijf je dit herhalen tot je helemaal tevreden bent over je nieuwe ‘’Skin tone / Kleur van je huid’’. Na afloop dien je deze methode ongeveer 1x per week voor een blijvend resultaat te gebruiken.

Zeg maar alvast gedag tegen uw Moedervlekken en Pigmentvlekken.

Skinlight bestellen kan gewoon via de Webwinkel.

 

https://skinlight.nl/