Experitech
Image default
Beauty en verzorging

Liegen over je leeftijd

Leeftijd is een raar fenomeen. Als je jong bent, wil je graag een paar jaartjes ouder zijn en als je wat ouder bent, wil je graag weer wat jonger zijn. Of eigenlijk, je wilt het uiterlijk behouden van toen je jonger was en je jonge dynamische lichaam.

Ik kan het me nog goed herinneren toen ik 8 jaar was. Ik kon niet wachten om snel 9 jaar te worden. En ik zie het aan mijn eigen kinderen. Mijn dochter van 16 jaar maakt zich extra zwaar op om toegelaten te worden in een discotheek waar je vanaf 18 jaar pas in mag. Ook kan zij niet wachten om te beginnen met haar rijlessen. Nog maar een half jaartje!

Maar nu ik een bepaalde leeftijd heb, lieg ik er graag een paar jaartjes van af. Het is alleen jammer dat je uiterlijk niet helemaal meewerkt. Er dienen zich grijze haren aan. Maar dat probleempje is snel getackeld met een haarverfje. Maar dan die rimpels. Wat moet je daar nou mee?

Een mogelijkheid is een filler behandeling Amsterdam. Dat kan in elke botox kliniek dus ook in Botox Rotterdam. De meest populaire filler is hyaluronzuur. Dit stofje zet uit zodra het in het lichaam gespoten is. Dat komt doordat het water aantrekt. Hierdoor vult het perfect alle ontsierende rimpels op.

Je kunt ook kiezen voor Botox. Botox legt de spieren in je gezicht lam, die zich zodanig aanspannen dat je er rimpels van krijgt. Je ziet direct het effect van Botox. Je gezicht ziet er gelijk een stuk meer ontspannen uit.

Over het algemeen worden horizontale rimpels, de lachrimpels, minder erg gevonden dan de verticale rimpels. Door verticale rimpels zie je er wat droevig en moe uit. Dus over het algemeen worden deze verticale rimpels het meest behandeld in de Botox klinieken.

http://injectableklinieken.nl