Experitech
Image default
Beauty en verzorging

Schone bloedvaten

Doe maar gewoon en ga niet haten op je bloedvaten, houd ze dus schoon. Hou je bloedvaten schoondoor het voedingssupplement Vascu Vitaal te gebruiken. Door gebruik te maken van dit geweldige supplement zal je je snel fitter, energieker en gezonder voelen. Het mooiste is dat je dit zal blijven doen zolang je dit product gebruikt. Dat komt omdat Vascu Vitaal bestaat uit een vakkundig samengestelde formule met allerlei producten waar we helaas via onze dagelijkse voeding niet voldoende van binnenkrijgen.

Vitamine K: is van nature veel te vinden in vlees, fruit en groentes. De stof is werkzaam in onze bloedvaten waar het zorgt voor een juiste bloedstolling. Mocht je een tekort aan vitamine K hebben dan vergroot dit de kans op een hersenbloeding of andere interne bloedingen. Voorkom deze soms zelf dodelijke complicaties door altijd extra van deze stof in te nemen.

Fysoterolen: de naam lijkt al een beetje op cholesterol, ook de samstelling van de stof lijkt hier op. Alleen zorgt het er juist voor dat er minder cholesterol wordt opgenomen in je bloed. Dit verlaagt de bloeddruk en die verlaagt op zijn beurt weer de kans op aderverkalking. Fysosterolen zijn te vinden in celmembramen van plantensoorten zoals cashewnoten of sojabonen.

Rutine is een zeer gezonde stof, daarom dachten wetenschappers vroeger waarschijnlijk ook dat dit een vitamine was. De stof droeg in het begin de naam vitamine P, later bleek dit helemaal geen vitamine te zijn. Nu volgt een kort maar ingewikkeld technisch verhaal over de werking van Rutine. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat de binding met waterstofperoxide wordt voorkomen. Gevolg cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

Alfa-Liponzuur kan helaas niet door ons eigen lichaam worden aangemaakt, maar ons lichaam heeft het wel degelijk nodig. De stof is een meervoudig onverzadigd vetzuur en valt onder de groep omega 3 vetzuren. Het heeft talloze positieve werkingen, zo verschoont het onze bloedvaten van cholesterol en blokkeert het de opname van slechte cholesterolen. Daarnaast heeft het ook nog eens positieve werkingen op ons humeur en onze hersenen.  

http://www.oligo-pharma.nl/