Experitech
Image default
Dienstverlening

Bezorg passagiers een aangename reist

Hou jij van gevariëerde culturen? Misschien is een baan als steward worden iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen willen graag opgeleid personeel. Daarom is het dus essentieel om een goede cursus te volgen. Als stewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van inzittenden in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, zorgt voor  de maaltijden en verkoopt belastingvrije waar. Voor passagiers ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo aangenaam denkbaar te maken. 

Zorg voor de veiligheid van inzittenden

Steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Jij werkt in een internationale sector waar het werk 24/7 door gaat. Jij hebt dus geen bezwaar tegen afwijkende werktijden. Je bent altijd op de hoogte van de alsmaar veranderde consequente noodzaken die gesteld worden aan de luchtvaart en zorgt ervoor dat toeristen een gemakkelijke vlucht hebben. Als stewardess zijnde ben jij het aanzien van de luchtvaartmaatschappij. Consumenten kunnen jou waarnemen aan je  van de coöperatie waarvoor je werkzaam bent. Je verleent fantastische bediening en je bent verantwoordelijk voor de protectie op het vliegveld. Jij bent verantwoordelijk ervoor dat passagiers zorgeloos op reis kunnen. Als stewardess zijndekom je andere culturen tegen en kan jij veel van de wereld zien.

Uitwerken als allround luchtvaartdienstverlener

Ingeval allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Hiernaast help je ze met het oplossen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag identiek en je komt telkens weer voor onverwachte situaties te staan.

Studenten van TAT beroepsopleidingen opereren voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees meer over onze studenten onder het kopje Ook opereren als steward(ess)?

Slaag nu voor je certificaat steward bij TAT beroepsopleidingen

De TAT beroeps opleiding tot steward is CKRBO erkend en staat dus waarborg voor deugdelijkheid. Onze lessen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen studenten en trainers. Schrijf je direct in op opleidingstewardess.nl. 

http://opleidingstewardess.nl/