Experitech
Image default
Dienstverlening

Gemeubileerd verhuren in Groningen

Via WoningverhurenGroningen.nl kunt u ook gemeubileerd verhuren! Zo kunt u uw meubels gewoon laten staan en kunt u een hogere huurprijs vragen!

Gemeubileerd verhuren: voor wie?

Woningen worden het vaakst gemeubileerd verhuurd als de verhuurperiode voor bepaalde tijd is. Bijvoorbeeld als u voor langere tijd in het buitenland bent. U hoeft voordat u weggaat niet met uw meubels te slepen en kunt meer inkomsten verwachten. Daarnaast vinden sommige huurders het fijn om direct de woning te kunnen betrekken. Expats zijn vaak zeer geïnteresseerd in gemeubileerde woningen. Zij zijn werknemers uit het buitenland waardoor het voor hun lastig is hun huisraad mee te verhuizen. Als het voor u niet mogelijk is om uw meubels te laten staan kunnen wij u ook in contact brengen met een partner die uw woning voor u meubileert.

Gemeubileerd verhuren: wat doen wij?

Woning verhuren Groningen is een professionele en ervaren verhuurmakelaar te Groningen. Wij kennen de lokale markt goed en weten precies welke huurder bij welke huurwoning past. Wij nemen u zoveel mogelijk rond de verhuur uit handen, zoals het opstellen van een contract, sleuteloverdracht en het vinden van een huurder. Ook na het tekenen van het contract blijven wij in contact staan met huurder en verhuurder en kunnen wij bijvoorbeeld bemiddelen in situaties. U kunt ervoor kiezen om uw woning te laten beheren door Woning verhuren Groningen. Wij kunnen dan onder andere de huur innen en technische problemen oplossen.

http://www.woningverhurengroningen.nl