Experitech
Image default
Dienstverlening

Internetbureau Heers voor serieus online resultaat

Internetbureau Heers uit Gorinchem is de partner voor ondernemers die echt iets willen bereiken met hun online communicatie. Heers ontwerpt en ontwikkelt niet alleen websites en webshops, Heers zorgt voor conversie! 

Meer online naamsbekendheid, aanvragen en verkopen. Wie wil dat nou niet? Online marketing is veel meer dan bouwen en zorgen dat je bovenaan in Google komt. 

De online marketeers van Heers weten niet alleen hoe ze een website bovenaan in Google moeten krijgen, maar ook hoe ze ervoor zorgen dat er op op het zoekresultaat geklikt wordt en als bezoekers dan eenmaal op de website zijn, dat ze daar doen wat ze moeten doen. Conversie!

Conversie wordt gerealiseerd door onder andere professionele webredactie, usability en gebruik van passend beeldmateriaal. Om te weten wat het beste werkt wordt er veel gemeten. Zo wordt gebruik gemaakt van Google Analytics, A/B testen en mouse-tracking tools.

Heers focust op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Liever 100 relevante bezoekers dan 1000 irrelevante bezoekers. Daarom wordt er altijd eerst een gedegen zoekwoorden -en concurrentie analyse gedaan. Bij voorkeur al voor het ontwerp van de website of webshop.

Ontwikkeling van websites en webshops vindt plaats op basis van de open source pakketten WordPress (en WooCommerce voor webshops) en Magento.

Internetbureau Heers is een fullservice bureau met focus op webdesign, zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. Het bureau werkt zowel voor het MKB als grote internationale, beursgenoteerde bedrijven. 

Vanuit het centraal in Nederlad gelegen Gorinchem (aan de A27 en A15) helpt Heers organisaties door heel Nederland.

https://www.heers.nl