Experitech
Image default
Electronica en Computers

Altijd en overal stroom bij de hand met de Powerbank

Voor vele van ons is het een doorn in het oog: leegstromende accu’s van je tablet of smartphone terwijl de werkdag nog lang niet ten einde is. Je hebt een functie waarin je veel onderweg bent en dus weinig in de buurt van een stopcontact. Echter is bereikbaarheid via mail, telefoon, app en sms van groot belang. Opgeladen apparatuur is daarom een absolute must. Maar hoe kun je bereikbaarheid via alle kanalen garanderen als er in de verste verte geen stroom te vinden is? De Powerbank is het antwoord op jouw probleem!

Op iedere plek en in elke situatie opgeladen accu’s

Een aantal jaar geleden deed de smartphone zijn intrede in de maatschappij. Hiermee voorzagen fabrikanten van deze vernuftige devices consumenten van een antwoord op de vraag naar een handzaam apparaat waarop je de belangrijkste handelingen uit kan voeren die je voorheen op de computer uitvoerde. Er werd met groot enthousiasme gereageerd op deze ontwikkeling. En terecht! In de jaren die volgenden werden de smartphone van steeds meer functies voorzien. Tegelijkertijd werd de kwaliteit van de functies steeds beter. Een onderdeel bleek er slecht vanaf te komen: de accu. En hoewel het fabrikanten nog steeds niet lukt substantiële verbeteringen aan te brengen in de accu’s is er nu een aanvullende techniek om dit probleem op te lossen: de Powerbank!

Waarom is de Powerbank een oplossing voor mij?

De Powerbank is een grote batterij die stroom op kan slaan. Op deze manier neem je stroom letterlijk in je tas mee en laad je jouw mobiele device eenvoudig op zonder een stroompunt in de buurt. Nagenoeg alle apparaten met een 5V aansluiting kunnen worden opgeladen middels de Powerbank of mobiele oplader (zoals het apparaat ook veelvuldig genoemd wordt).

http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest