Experitech
Image default
Electronica en Computers

Het nut van Galaxy s5 hoesjes

Samsung is al jaren een van de grootste verkopers van mobiele telefoons. In 2012 waren ze zelfs de grootste speler in deze branche en verkochten ze bijna 70 miljoen toestellen. Met name de Samsung Galaxy S serie is de laatste tijd erg populair. Dit komt met name door het mooie design en de ontelbare mogelijkheden.

De Samsung Galaxy s5 is momenteel het nieuwste toestel van Samsung in de Galaxy S-serie. De Samsung Galaxy s5 heeft een 5,1 inch 1080p full HD Super AMOLED scherm met een 16MP camera, een 2,5 GHz quad-core processor, een vingerafdrukscanner en een hartslagmeter. Daarnaast is het ook de eerste Galaxy die stof- en waterdicht is. De smartphone werd op 24 februari 2014 tijdens het MWC in Barcelona aangekondigd en ligt momenteel in de winkel. De verkoopprijs ligt ongeveer op 649-699 euro maar dit zal in de loop van het jaar minder worden. Omdat de prijs best hoog ligt en de telefoon veel techniek bevat, wordt er geadviseerd om een van de vele beschikbare Galaxy s5 hoesjes te gebruiken om de telefoon te beschermen tegen krasjes, stof en vuil. Ook is de telefoon dan beter beschermd tijdens het vallen. Met name het 1080p full HD Super AMOLED scherm is kwetsbaar voor schade. Met één van de Galaxy s5 hoesjes gaat deze nieuwe smartphone van Samsung langer mee en blijft deze langere tijd mooi.

Galaxy s5 hoesjes zijn verkrijgbaar via de website en kunnen in verschillende kleuren en soorten besteld worden. Wil je meer weten over het aanschaffen van Galaxy s5 hoesjes? Ga dan naar de website Amicover.nl.

http://www.amicover.nl/