Experitech
Image default
Electronica en Computers

Printen met KBA Metronic

Printers zijn er in allerlei vormen en maten, maar soms ben je ook gewoon opzoek naar een printer die doet wat die moet doen en eenvoudig is in gebruik. Het is ten zeerste belangrijk dat de printer van hoge kwaliteit is, goede printresultaten heeft, lang mee gaat en makkelijk te gebruiken is. Dat zijn de punten waarop je moet letten. Een continuous inkjet printer past in dit profiel en is waarschijnlijk wel de meest bekende printer die er is. Het is een hele standaard printer waar je echt op kan vertrouwen dat het altijd doet wat het moet doen en zijn daarom ook handig voor elk kantoor. Deze printers gaan daarnaast ook lang mee en hebben veel verschillende types. KBA Metronic heeft erg mooie printers tot haar beschikking en is zeker een aanrader om te bekijken.

Een ander woord voor een continuous inkjet printer is een klein karakter inkjet printer. Dit is een kleine, standaard printer en is ideaal om documenten en foto’s mee te printen. Elke particulier en elk bedrijf zal wel zo’n printer moeten aanschaffen en je bent verzekerd van een lange tijd goed printen. Naast de standaard printers zijn er ook allerlei andere printers die voor verschillende vormen van printen gebruikt kunnen worden. KBA Metronic is dus zo’n bedrijf dat allerlei soorten printers in haar assortiment heeft en jarenlange ervaring op dit gebied. De bijbehorende codeersystemen van KBA zijn ook erg goed en staan hoog aangeschreven.

Naast de normale printers zijn er ook heel veel andere soorten printers die KBA in het assortiment heeft. Denk daarbij aan barcode printers, hot foil printers, QR code printers, maar ook de gewone standaard zwart-wit printer is aanwezig in het assortiment. De printers zijn een stuk geavanceerder dan de normale printers en dat zorgt ervoor dat er mooiere resultaten kunnen worden behaald. Daarom is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij KBA Metronic!

 

http://www.kba-metronic.com/nl/