Experitech
Image default
Energie

Haspel 15 meter automaat

In deze moderne tijd kunnen we allemaal niet meer zonder stroom. We zijn voor van alles en nog wat afhankelijk van elektriciteit; denk bijvoorbeeld aan je telefoon en televisie maar ook veel huishoudelijke apparaten werken op stroom.

We kennen allemaal wel een situatie waarop je van plan bent om een klusje te gaan doen of om net een lampje of de kerstboom aan te willen sluiten en er is geen stopcontact in de buurt. Vooral in hoeken of op plaatsen waar je normaal gesproken geen stroom gebruikt kan het handig zijn om een extra elektrabron te creëren.

Dit geldt bijvoorbeeld ook voor in de tuin of op de camping. Bij dit soort ongemakken is het gebruik van een haspel reuze handig, omdat je deze gewoon aansluit op het elektra netwerk en vervolgens vele meters extra kabel hebt.

Zorg er wel voor dat je de haspel veilig gebruikt door deze aan te sluiten op een geaard stopcontact en vocht te vermijden. Het is ook niet verstandig om meerdere haspels met elkaar te verbinden. Mocht je snoer te kort komen kies dan voor een haspel met meer meters.

In het geval van de Staalkabel heb je in een handomdraai 15 meter méér bewegingsruimte met je aansluiting en omdat het snoer automatisch met één druk op de knop zal oprollen hen je geen last van losse draden.

Omdat bij het gebruik van een haspel de draad netjes om de haspel is gewonden zal deze niet beschadigen en veel langer mee gaan. Het hebben van een handige haspel is bijna onmisbaar in ieder huishouden.

Neem eens een kijkje op de website staaldraaden ontdek de vele variaties in haspels en bekijk ook de haspel 15 meter automaat die vanzelf oprolt. Bij deze webwinkel vind je tal van artikelen en wat is er nou gemakkelijker om deze op je gemak, online te bekijken en te bestellen.

http://www.staalkabelstore.nl