De keuze voor een professionele koffiemachine is lastig, of niet?

Klanten en werknemers tevreden houden? Dit begint bij de werkomgeving van de werknemers en de sfeer waarin klanten terecht komen. Een professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker wanneer u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Een goede bak koffie begint bij een professionele koffiemachine

Arabica en Robusta koffiebonen

Wanneer u het perfecte koffie-apparaat heeft gevonden voor op het werk, zijn ook de bonen nog van belang, die zorgen immers voor de intense smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. 

De wensen en behoeften van medewerkers en klanten

Deac is specialist op het gebied van koffiemachines van topmerken in combinatie met verschillende concepten op het gebied van koffie en thee. Hierdoor komen we samen tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Overal is namelijk een gemakkelijke oplossing voor. Alleen moet u deze eerst vinden. Bij Deac bent u aan het juiste adres.

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Maar ook op het werk wordt het steeds belangrijker om ook goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/