Experitech
Image default
Gezondheid

Botox-klinieken

Als je ouder wordt, verouderd je huid mee. Je krijgt last van rimpels en een hangende huid. Je lichaam maakt bepaalde stoffen in mindere mate aan, waardoor je huid gaat hangen. Sommigen nemen deze lichaamsverandering voor wat het is, maar anderen gaan hier niet mee akkoord. Hier komen de Botox-klinieken in beeld.

Zo’n kliniek kan ervoor zorgen dat jij er weer stralend uit ziet en jaren jonger oogt. Dit wordt gedaan met behulp van Botox en injectables. Botox wordt gebruikt om de aangezichtsspieren te verlammen en zo ervoor te zorgen dat de rimpels op je gezicht verdwijnen. De spieren worden tijdelijk verlamd door een injectie van Botox. Zo’n behandeling houdt ongeveer drie tot vier maanden stand en mag aan volwassenen toegediend worden van 18 tot 65 jaar oud. Het wordt vooral toegepast op het gezichtsdeel boven je wenkbrauwen. Hier ontstaan de meeste rimpels namelijk. Het injecteren van Botox mag in Nederland alleen door artsen gedaan worden. Echter hoeft dit niet in een ziekenhuis te gebeuren, waardoor de Botox-klinieken zijn ontstaan. Dit zijn privéklinieken die puur cosmetisch zijn ingesteld. Zij zijn gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en zijn niet medisch opgesteld. Ongeacht dat het een arts is die de behandeling uitvoert, is dit nog geen medische arts. Deze artsen zijn puur cosmetisch opgesteld. Zij helpen je met je uiterlijk en niet met andere medische klachten. Wanneer je dus last hebt van je gewrichten, laat je dit niet oplossen door een cosmetische arts.

Botox-klinieken zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van overtollige huid bij je oogleden. Dit heet een ooglidcorrectie. Zowel je bovenooglid als je onderooglid kan een correctie ondergaan. De prijzen bovenooglidcorrectie en prijzen onderooglidcorrectie kunnen erg verschillen. Een bovenooglidcorrectie is goedkoper dan een onderooglidcorrectie. Op het internet is genoeg te vinden over de prijzen hiervan. Zoek eens een beetje rond totdat je een degelijke prijs tegenkomt.

http://faceland.nl