Experitech
Image default
Gezondheid

Serviceflats en rusthuizen, waar zitten de verschillen?

Vergelijk verschillende woonzorgcentra op Zivi.be

Bij de keuze voor serviceflats en rusthuizen zal voor de ene de prijszetting meer doorwegen, terwijl iemand anders misschien meer belang hecht aan de beschikbare faciliteiten. Eender wat de doorslag voor jou geeft, toch moet je verschillende woonzorgcentra, rusthuizen en serviceflats ook onderling vergelijken en daar heb je vooral correcte informatie voor nodig, toch?

Zorginformatie voor iedereen, dat is de slogan van zorgwebsite Zivi.be en dat mag je letterlijk nemen. Iedereen vindt er handige informatie over zorgverleners en organisaties, maar de informatie zelf wordt ook heel duidelijk weergegeven waardoor de site op zich óók toegankelijk wordt voor iedereen.

Snel en gemakkelijk de juiste zorginformatie vinden, daar draait het om. Wanneer je dus een rusthuis of serviceflat zoekt, zal je met de handige zoekfunctie enkel die woonzorgcentra oproepen die in jouw voorkeurregio liggen.

Dan moet je enkel nog even door de verschillende profielpagina’s te bladeren om de vergelijking te starten. Voor elk ouderentehuis, rusthuis of serviceflat is er een gedetailleerde informatiepagina beschikbaar waarin je onder meer algemene en praktische informatie terug vindt over de kameruitrusting en de beschikbare faciliteiten, maar ook informatie over de prijszetting zal er zeker niet ontbreken. Die woonzorgpagina’s worden trouwens ook door de verschillende woonzorg aanbieders zelf onderhouden, dus mag je er zeker van zijn dat je bij Zivi over recente, correcte en volledige gegevens beschikt.

Klaar? Bezoek Zivi.be en start de vergelijking!

http://www.zivi.be