Experitech
Image default
Hobby en vrije tijd

5 redenen om een speeddate in Leuven te proberen

Speeddating Leuven brengt meerdere singles samen op 1 locatie

Bij speeddating Leuven ontmoet je maar liefst minstens 7 singles uit regio Leuven op 1 avond. Die vrijgezellen hebben bovendien ook allemaal ongeveer jouw leeftijd. Je wéét dat ze single zijn en dat ze om dezelfde reden als jij aanwezig zijn, een leuke avond uit beleven en nieuwe mensen uit de buurt ontmoeten.

Lekker anoniem

Bij speeddating geef je enkel je voornaam en de eerste letter van de familienaam vrij. Je kan dus vrijuit met iedereen praten en volop van de avond genieten, want je contactgegevens worden enkel uitgewisseld wanneer er wederzijdse interesse is om elkaar terug te ontmoeten.

Nogal kieskeurig als het op de liefde aankomt?

Je kan de hele avond met iedereen kennis maken en ten volle genieten van de korte gesprekjes van 7 minuten die je met iedereen voert, want thuis duid je via de website aan met wie je graag opnieuw wil afspreken en beter wil leren kennen. Enkel bij een wederzijdse “klik” ontvangt de andere persoon je contactgegevens. Je beslist helemaal zelf of je iemand of meerdere personen wil aanduiden en ook die keuze blijft helemaal anoniem. Dankzij dit systeem hoef je bovendien nooit iemand persoonlijk af te wijzen. Gemakkelijk toch?

Speeddating Leuven boost je zelfvertrouwen

Speeddaten is een speelse manier om mensen te leren kennen. Niets moet, alles mag en je bepaalt zelf waarover je praat. Weet je even niet wat zeggen of maak je niet zo’n beste eerste indruk, dan hoef je maar 7 minuten af te tellen en je krijgt een nieuwe kans bij een volgende vrijgezel. Na enkele gesprekjes ben je ongetwijfeld op dreef en dan merk je zelf dat speeddating in Leuven gewoon leuk is om te doen. Kijk nadien thuis maar eens op de website hoeveel mensen je hebben aangeduid als “persoon om beter te leren kennen”, dat zijn er misschien wel meer dan je dacht?

Speeddating Leuven is een betaalbaar avondje uit!

Bij Speeddating Leuven betaal je geen lidgeld en hoef je niet te kiezen uit complexe abonnementsformules. Je betaalt enkel je deelname voor de avond van jouw keuze en in de prijs van 36,00 euro zitten ook nog 2 drankbonnetjes inbegrepen. Je loopt dus geen enkel risico én je bent een hele avond op stap aan betaalbare prijzen.

Wist je trouwens dat je niet alleen kan gaan speeddaten in Leuven? Er zijn verschillende locaties in Vlaanderen en bijna elke weekdag wordt er wel ergens een speeddate georganiseerd. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Speeddating Antwerpen of Speeddating Gent en ontdek wanneer de volgende avond bij jou in de buurt doorgaat!

http://www.speeddatingleuven.be