Experitech
Image default
Huishoudelijk

Kwaliteits boiler van Lemet

Elektrischeboiler.eu als hoofd distributeur van Lemet boilers.

De elektrische boilers van lemet worden nu in Nederland, Belgie, Duitsland en Uk exclusief vertegenwoordigd door ElektrischeBoiler.EU . Alle boilers worden vanuit een groot centraal magazijn te Hoofddorp verzonden. Meestal gaan ze dezelfde dag nog mee met de vervoerder zodat ze binnen 2 werkdagen bij de klant kunnen zijn. Deze snelheid is van groot belang omdat een groot deel van de klanten bestaan uit installateurs en loodgieters. Daarnaast weten ook steeds meer particulieren de online webshop http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler te vinden.

Lemet elektrische boilers.

De Lemet boilers worden binnen Europa geproduceerd en hebben ale benodigde CE en EN- keuren om verkocht en gebruikt te mogen worden binnen geheel Europa.

De boilers onderscheiden zich door het gebruik van duurzame materialen. Zo is de foam die om de boiler heen zit dikker uitgevoerd. Ook de metalen buitenmantel is van een dikker soort. Dit zorgt ervoor dat de boiler langer het water warm houdt wat weer positief is door een lager energieverbruik.

Ook is er een Lemet Ecoway serie die een digitale computer bevat waar met naast het zeer nauwkeurig instellen van de temperatuur ook meerdere dagdelen in kan zetten waarbij de boiler al dan niet aan of uit moet gaan. Dit is bijvoorbeeld handig bij gebruik dag- nachttarief.

 

http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler