Experitech
Image default
Mode en Kleding

Goede bedrijfskleding voor het najaar

Tips voor bedrijfskleding voor het najaar?

Het jaar is nog niet voorbij, maar 2018 is nu al het warmste jaar ooit. Hoe lang we nog mogen genieten van deze prachtige ‘Indien Summer’ is niet bekend, maar feit is natuurlijk wel dat de herfst en winter eraan zitten te komen. Als professional wil je natuurlijk de koude en natte maanden goed doorkomen. Het liefst warm én droog natuurlijk! Nijhof Safety heeft de juiste kleding en accessoires die je beschermen tegen de weer elementen. Hier een overzicht met enkele tips!

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Voordat we stil staan bij goede (buiten) werkkleding, eerst even de aandacht voor PBM – of persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierbij kun je denken aan oogbescherming, hoofdbescherming, handbescherming en gehoorbescherming. PBM dienen niet te worden onderschat, maar dienen een essentieel onderdeel te vormen van je werkoutfit afhankelijk van je werkzaamheden en je branche. Werk je onder wisselende of extreme omstandigheden, zoals hoge temperaturen, elektronische straling en lading of gevaarlijke stoffen? Zorg er dan voor dat je de juiste PBM aanschaft of opeist van je van je werkgever. Gelukkig is PBM wettelijk verplicht in de meeste branches. Maar mocht je zelf vinden dat de bescherming tekort schiet, wacht hier dan niet te lang mee en zorg ervoor dat je zelf de juiste maatregelen neemt voor je eigen bescherming.

Goede werkschoenen afgestemd aan je baan en locatie

Zonder goede werkschoenen sta je nergens… letterlijk! Dus kijk welke schoenen je nodig hebt, want ook hierin zit veel verschil. Zo zijn er diverse beschermingsniveau’s voor schoenen variërend van S1 tot S2 en S3. Hoe hoger de norm, hoe hoger de bescherming van de voet. Soms is een S3 niet noodzakelijk, bijv. als je werk doet waarbij relatief kleine kans is dat er iets zwaars op je voet valt ( een kantoorbaan ). Echter kom je als administratief medewerker een kijkje nemen op een bouwplaats, dan zijn S3 schoenen zelfs verplicht om te dragen. Let hierop en zorg dat je schoenen draagt die de juiste bescherming bieden op de werkplek waar je je bevindt.

Werkkleding van Nederlandse komaf

Bij Nijhof Safety verkopen we een mooie collectie werkkleding van Tricorp en Craft – 2 ijzersterke merken op het gebied van functionele (onder)kleding. Craft vind zijn oorsprong in Zweden en kenmerkt zich als een sportieve, functionele kledingmerk waarin de gebruiker zich comfortabel hoort te voelen ten alle tijde en onder elke omstandigheid. Tricorp is sinds de oprichting in 1998 bezig met het maken van duurzame trendy werkkleding voor de professional. Inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 50 man, is dit Nederlandse bedrijf gegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied van bedrijfskleding voor nagenoeg iedere branche. Tricorp maakt broeken, jassen, vesten, hemden, jacks, overals en nog veel meer!

Stel je werkkleding online samen in onze webshop

Benieuwd naar meer kleding, accessoires en merken van Nijhof Safety? Bezoek onze webshop en bestel je gehele outfit online met gratis verzending. Kijk ook eens naar onze exclusieve collectie Haix werkschoenen, waar wij officieel reseller van zijn!

https://www.nijhofsafety.nl/