Experitech
Image default
Mode en Kleding

Shoesme: de leukste schoenen voor kinderen

Het bedrijf Shoesme produceert artikelen van hoge kwaliteit die uw kind begeleiden van baby tot lagere schoolleeftijd. De producten van het label zijn niet alleen absoluut comfortabel voor de voeten van je kind, maar ook super stijlvol en innovatief.

Shoesme producten: altijd een stap voor
Shoesme is een jong modelabel uit Nederland en richt zich op de jonge en frisse modemarkt. Het bedrijf produceert meer bepaald kindermode en heeft de laatste jaren een grote naam voor zichzelf gemaakt. Eigenaar en oprichter Michiel Slaats legt de nadruk op de kwaliteit van zijn eigen producten en dat is te zien aan de uitgebreide en robuuste afwerking. De producten van Shoesme zijn dan ook uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden een lange levensduur. Dit is vooral belangrijk voor uw kinderen en zorgt ervoor dat u niet elke maand nieuwe schoenen en kleren voor uw kleintjes hoeft te kopen.

Schoenen van hoge kwaliteit met een aantrekkelijke look – Shoesme
Wat is er nog belangrijker dan de functionaliteit van schoenen en kleding? Dat klopt. Het uiterlijk of de verschijning. De producten van Shoesme sluiten aan bij de tijdgeest en brengen visueel aantrekkelijke modeproducten op de markt die zowel volwassenen als kinderen leuk vinden. Ouders rusten hun kinderen graag uit met Shoesme-producten omdat zij ze zelf ook mooi vinden. Het team achter oprichter Michiel Slaats steekt veel tijd en energie in het ontwerp en richt zich op de huidige trends. Felle kleuren en opvallende patronen maken zeker deel uit van het programma van het bedrijf.