Geef de wensen voor de glazen van uw bril door aan de optiek in Eindhoven

Als u een bril gaat kopen, zijn het uitzoeken van de juiste glazen net zo belangrijk. Hier denkt u misschien niet zo snel aan. Maar de keuze van het juiste soort glas is net zo, al dan niet belangrijker dan, het uitkiezen van een geschikt montuur. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven heeft u de keuze uit het beste glas. Hier vindt u gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers zoals HOYA en Zeiss. Worden uw glazen voorzien van een krasbestendige laag, een leesgedeelte of heeft u speciale wensen op het gebied van glascoatings? De opticien gaat graag met u om tafel zitten om de wensen door te nemen. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk advies over wat voor soort glas bij uw montuur en ogen gewenst is. 

Bied uw zoon of dochter ondersteuning bij het lezen met een bril van Optiek Verhoeven Eindhoven

Heeft u een zoon of dochter en heeft hij of zij problemen met lezen? Wordt er vaak een regel of woord overgeslagen tijdens het lezen? Of worden er letters door elkaar gehaald? In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd. 

Voorkom hoofdpijn door het aanmeten van een bril bij de optiek in Eindhoven

Voelt u ook een vervelende hoofdpijn opkomen als u teksten aan het schrijven of lezen bent? Of als u achter de computer zit? Dan is het aan te raden om een bril aan te meten. Wellicht is de stand van een van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers een van de belangrijkste zintuigen. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven zijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.