Experitech
Image default
Vakantie

Visum Aanvragen Turkije

Op naar de zon!
Lekker genieten van de zon in Turkije! Wie wil dat nou niet? Of u nou een half pension neemt of all-inclusive. U heeft altijd keuze genoeg. Vooral de maanden juni, juli en augustus zijn het meest aantrekkelijkst om te gaan. Hoewel wintersport in Turkije ook steeds populairder wordt. Zo kunt u zeer goed skiën in Uludag of Erzurum.

In Turkije aangekomen
Wanneer u op het vliegveld aankomt, is het belangrijk om te weten dat u een aantal documenten nodig heeft om het land binnen te mogen. Als eerste heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig. Dus een ID-kaart of paspoort. Het identiteitsbewijs moet nog minimaal een half jaar geldig zijn bij aankomst. Uw ID-kaart of paspoort moet u laten zien bij de paspoortcontrole. Voordat u naar de paspoortcontrole loopt heeft u een visum nodig. Het visum kunt u (nog) kopen bij de balie op het vliegveld voor €25.

Online visum voor Turkije aanvragen
Het is tegenwoordig ook mogelijk om uw visum voor Turkije online aan te vragen. Het voordeel hier van is dat u niet in Turkije in de rij hoeft te staan maar gewoon kunt doorlopen naar de paspoortcontrole. Verder zijn de kosten voor het online aanvragen van het visum Turkije € 24,95. U kunt via de website gemakkelijk uw aanvraag indienen. Als eerst vult u wat persoonlijke gegevens in, waarna u wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving. Hier heeft u de keuze om te betalen via iDeal of MisterCash. Na de betaling zal uw aanvraag in ontvangst worden genomen en wordt uw visumaanvraag zo snel mogelijk afgehandeld.

U ontvangt het visum binnen 24 uur.
Op het vliegveld kunt u dus gewoon doorlopen naar de paspoortcontrole zonder in de rij te hoeven staan!

Bon Voyage!

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen