Kies voor een onafhankelijke en betrouwbare partner als u dozen gaat kopen

Wanneer u kiest voor de dozen van De Jong kiest u voor een onafhankelijke en betrouwbare partner. Zij hebben geen eigen papierfabriek, dus kiezen zij onafhankelijk voor de beste fabrikant. Zo kunt u bij ons de beste en eerlijkste producten verwachten. Aan de hand van dit papier worden de dozen gemaakt die u bij ons kunt kopen. Daarnaast biedt deze aanpak de nodige flexibiliteit met betrekking tot de productieflexibiliteit. Zodoende kunnen ze snel schakelen en zijn uw dozen die u bij dit bedrijf kan kopen snel geproduceerd en geleverd.

De beste service wanneer u dozen gaat kopen

Wanneer u dozen gaat kopen bij De Jong Verpakking geniet u van de beste service. Ook hebben de dozen die De Jong Verpakking verkoopt een goede kwaliteit. Zij kunnen u service van de bovenste plank garanderen, zij luisteren naar uw wensen en behoeftes en gaan hiermee aan de slag. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij dit specifiek bedrijf. Zo kunt u uw dozen kopen, en binnen al 24 uur geleverd krijgen. Dus kies voor de beste service en ga in zee met een bedrijf die weet van wanten en u op de 1e plaats zet!

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waar u dozen kunt kopen is het fijn als dit bedrijf weet wat hierbij belangrijk is. Uw assortiment wordt veilig en zorgvuldig verpakt, getransporteerd en opgeslagen. Neem daarom contact op met De Jong Verpakking. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke leverancier van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij deze onafhankelijke specialist bij het kopen van dozen!