Experitech
Image default
Winkelen

Het combineren van gouden en zilveren sieraden is prachtig

Hoe irritant het ook is, er zijn zogenaamde regels wanneer het op mode aankomt. Dames boven de veertig mogen schijnbaar geen korte rokjes dragen en het dragen van witte sokken wordt ook niet als chique ervaren. Tot een tijdje geleden was het tegelijkertijd dragen van gouden en zilveren sieraden ook ‘not done’. Gelukkig is deze trend helemaal omgeslagen. Het zou belachelijk zijn deze ‘regel’ te hanteren want hierdoor zouden we waanzinnige sieraden trends mislopen.

Zo heeft Wereldse Juwelen een uitgebreide collectie zilveren sieraden, die handgemaakt zijn door zeer professionele edelsmeden. De zilveren sieraden zijn allemaal afkomstig uit verschillende landen zoals bijvoorbeeld. Peru, Tibet en Thailand. Deze sieraden zijn allemaal zo exclusief dat ze uitstekend met eventuele gouden sieraden gecombineerd kunnen worden. Wereldse juwelen gaat nog een stapje verder en combineert zowel zilver als goud in één sieraad.

Door deze twee edelmetalen samen te combineren kunnen er mooie details en accenten op het sieraad worden aangebracht. Deze sieraden webshop heeft bijvoorbeeld beeldschone oorbellen uit Bali, deze oorbellen zijn handgemaakt van zilver met daarop accenten van 18 karaats goud. De warme gloed van goud geeft een mooi contrast met de koele glans van het zilver. Ook in de collectie uit Mexico bevinden zich sieraden waar beide edelmetalen zijn gecombineerd. Het bijzondere aan deze hangers is dat er ook edelstenen als amber, koraal en parels zijn gebruikt. Deze unieke combinatie zorgt voor bijzondere juweeltjes.

https://www.wereldsejuwelen.nl