Experitech
Image default
Woning en Tuin

Duurzaam en eco-vriendelijk met een elektrische boiler

Energievriendelijk en duurzaamheid is ook mogelijk met een elektrische boiler.

De nieuwe generatie elektrische boilers is geheel anders opgebouwd als de traditionele elektrische boilers. De elektrische boiler van ElektrischeBoiler.NL zijn eigenlijk allemaal uitgevoerd met zeer dikke stalen binnenketel die de warmte van het water in de elektrische boiler langer vasthoud.

In de ketel zit een met titanium versterkte emaille laag die weer afgewerkt is met een glascoating. De glascoating zorgt naast een langere levensduur dat de inhoud zijn eigen smaak behoudt. Om de metalen ketel zit een door het Duitse Bayer geproduceerde PU+ schuimlaag van de allernieuwste generatie waardoor de dikte minder van belang is en meer gekeken wordt naar de isolatiewaarde zodat het water in de ketel langer warm blijft. Over het PU schuim zit een dikke metalen afwerking voor extra warmtebehoudt, bescherming binnenketel en vormgeving van de elektrische boiler.

Naast de normale serie boilers van het type “greenline” vindt u op onze website ook de speciale ECO boilers die verkocht worden onder de serienaam “ecoway”. Deze zijn voorzien van een digitaal display en thermostaat waar men een speciale ECO stand in terug kan vinden. De Ecoway is zelflerend. De boiler zal gedurende een week uw verbuik meten en deze gegevens opslaan. Hieruit kan de elektrische ecoway boiler dan de voordeligste tempearatuur bepalen op elk tijdstip. Het water in de boiler hoeft immers niet de gehele dag 65 graden te zijn als u pas om 17.00 uur iedere dag thuiskomt en gaat douchen ? Ook heeft deze boiler 3 programma geheugens die men kan voorprogrammeren. U kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om een dag, nacht stand mee in te stellen. De elektrische boiler warmt dan bijvoorbeeld in de nacht het water met nachttarief en overdag gebruikt u het water.

Meer weten? Ga snel naar onze website www.elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/