Experitech
Image default
Woning en Tuin

Eindeloze opties voor een prefab woning

Wellicht heeft u al eens van prefab gehoord. Bouwen met het principe ‘prefab’ oftewel prefabricage is namelijk erg in opkomst. Ook in de Verenigde Staten kiezen steeds meer mensen voor deze manier van bouwen. Het is namelijk snel in elkaar te zetten, economisch en gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote constructie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat u inspireren en kies voor één van de volgende opties:

–          Containerwoning

–          Aanbouw

–          Dakkapel

–          Tuinhuis

–          Mantelzorgwoning

Zoals u ziet, kan het zowel een op zichzelf staande constructie zijn als een aan-, op- of uitbouw van een huidige woning. Op www.prefabwoning.net vindt u al deze opties terug voor een aantrekkelijke prijs. Kies voor uw komende bouwproject dus voor een prefab constructie.

Duurzaam materiaal

Het materiaal dat voor een dergelijke woning gebruikt wordt is afhankelijk van uw voorkeur. Echter komt een houtskeletbouw het vaakst voor. Ook wordt er veel gekozen voor het bouwen met stalen containers. Voor de afwerking heeft u, afhankelijk van het beschikbare budget, ook meerdere opties. Op de website www.prefabwoning.net kunt u ontwerpen vinden van basic tot modellen met veel wooncomfort.

http://www.prefabwoning.net/mantelzorgwoning-de-tuin/