Experitech
Image default
Woning en Tuin

Maak je huis sfeervol met wandlampen

Hoe zorg je voor sfeer in donkere tijden? Ben jij opzoek naar knusheid en gezelligheid? Dan denk je misschien niet direct aan wandlampen.  Het aanschaffen van verlichting kan best lastig zijn. Wij vertellen je alles over diffuus licht,  accentverlichting of sfeerverlichting. Een beetje webshop heeft al snel 300 wandlampen op voorraad. Welke wandlamp kies jij? En elk jaar komen er nieuwe wandlampen bij. Kiezen wordt makkelijk als we segmenteren.

  • Traditionele wandlampen
  • Hedendaagse verlichting
  • kinderkamer lampen
  • waterdichte wandlampen
  • Industriële wandlampen
  • Tuinlampen / Buitenlampen

Klassieke & antieke wandlampen

Veel mensen boven de 60 appreciëren dezen stijl nog altijd. Antieke lampen zouden oorspronkelijk ouder moeten zijn dan 100 jaar. Rechte strakke lijnen, komen niet voor bij deze stijl. Veel voorkomende vormen zijn ouderwetse kaarsen of fakkels.  Sierlijke ornamenten met ronde vormen trotseren deze wandlampen. Uitgevoerd in warme kleuren zoals brons of goud.

Design wandlampen

Hip of trendy is net wat in is. Dit soort lampen past binnen een moderne huis inrichting. Witte muurlampen met transparant glas zijn echt modern. Bijvoorbeeld: een dunne glasplaat met een futuristische uitstraling. LED-lampen passen natuurlijk het best bij deze stijl.

Wandverlichting Kinderkamer

Wandlampen voor kinderen hebben gekken vormen en opvallende kleuren. Voor de kleine dreumus kan het niet bond genoeg zijn. Ze weten zelf altijd heel goed wat ze mooi of leuk vinden.  Voor de veiligheid zijn kinderlampen voorzien van zwakstroom. 230 Volt lampen zijn niet aan te raden in een kamer van de kleine avonturiers.

Wandlampen met IP44 waarde

Spiegels beslaan tijdens het douchen. Het is algemeen bekend; vocht en elektriciteit gaan niet samen. Een wandlamp voor in de badkamer is te herkennen aan de IP44 waarde. Een badkamerwandlamp is vaak een lamp boven de spiegel. Een vieze badkamer is absoluut niet wat we willen. Chroom glimt mooi en oogt daarom erg schoon.

Waar koop je wandlampen?

Koop je wandverlichting altijd via een webshop. Woonboulevards zijn niet meer van deze tijd.  Gratis verzending is tegenwoordig de standaard. De dag erop heb je vaak je wandlamp al in huis. Een webwinkel heeft een veel breder aanbod.

http://tips-voor-interieurverlichting.blogspot.nl/2014/10/inspiratie-voor-wandlampen.html