Experitech
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers als creatieve decoratie

Muurstickers zijn populair en niet zonder reden. Een muursticker kan de finishing touch zijn. Het kan de laatste aanvulling zijn voor een babykamer of een kinderkamer. Een leuke originele versiering die je steeds vaker zult zien, want muurstickers zijn pas sinds een paar jaar populair geworden. Uiteraard waren er wel mensen met muurstickers, maar sinds een aantal jaar zie je het steeds vaker in huiskamers en in andere kamers in huis. En dit zal alleen maar toenemen.

Muurstickers voor de kinder- en babykamer

In een kinderkamer of babykamer is het leuk om de naam van je kind aan de muur te hebben. Wanneer je zo’n muursticker gaat kopen, kun je de muurstickers direct in verschillende stijlen bestellen. Zo heb je zelf invloed op het lettertype, de kleur en ook de grootte van de letters. De letters kunnen door het zelf bepalen van het lettertype in diverse stijlen. Het kan sierlijk, maar het kan ook zakelijk strak. Enkel een naam is mogelijk, maar er zijn ook muurstickers verkrijgbaar die wat langer zijn en waar je een leuk gedicht of spreekwoord op kunt vinden.

Plakinstructie voor het bevestigen van muurstickers

Vooral voor een kinderkamer is een muursticker een goede aanvulling. Want naast namen zijn afbeeldingen ook mogelijk. Dit kan iets van disney zijn, maar het kan evengoed iets stoers zijn zoals auto’s voor jongens. Bij de aanschaf van de sticker kun je deze het best zo snel mogelijk bevestigen. De sticker zal het best hechten wanneer je deze binnen een maand op de muur plak. Het plakken van de sticker is niet moeilijk met de instructies die je krijgt meegeleverd.

http://www.stickerparadijs.nl