Experitech
Image default
Woning en Tuin

Raamfolie, voordelig op maat gesneden

Raamfolie, ook wel eens glas folie genoemd, is de ideale oplossing als je wel wilt genieten van daglicht, maar niet erg kunt genieten van mensen die naar binnen kijken. Raamfolie belemmert het zicht van buiten naar binnen, maar zorgt ervoor dat het daglicht gewoon binnen wordt gelaten. Uiteraard is raamfolie er in de meest uiteenlopende soorten en maten. Bij Geef het door Reclame kun je voordelig glasfolie op maat laten maken.

Raamfolie voor thuis

Veel huizen zijn uitgerust met mat glas in de badkamer en de toiletruimte, maar dit is zeker niet altijd het geval. Natuurlijk wil je niet dat mensen voortdurend je woning in kijken, en al zeker niet in die ruimten! Met raamfolie is het probleem van helder glas in badkamers en toiletruimten in een mum van tijd opgelost. Er zijn diverse mooie raamfolies te bestellen die het zicht naar binnen ontnemen, maar wel licht doorlaten. Uiteraard is glasfolie niet alleen geschikt voor de ramen in deze ruimten van het huis. Tegenwoordig is het zeer populair om een band glasfolie over het raam van de woonkamer te laten lopen, als decoratieve strook met het voordeel dat mensen die op straat lopen je niet direct aankijken als ze binnen gluren. Geef het door Reclame heeft tal van designs voor glasfolie, zodat het heel eenvoudig aan te passen is op de persoonlijke smaak.

Glasfolie voor kantoren en bedrijfspanden

Geef het door Reclame staat natuurlijk altijd klaar voor ondernemers die zoeken naar de juiste oplossingen. Ook als het om glasfolie gaat kunnen wij hierbij van dienst zijn. Wij kunnen raamfolie met het logo van het bedrijf realiseren, maar we kunnen ook de bedrijfsnaam uitsnijden of bijvoorbeeld een slogan. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben niet alleen regulier glasfolie, maar ook full colour raamfolie. Hierdoor zijn werkelijk de meest uiteenlopende designs mogelijk. Uiteraard denken wij graag met je mee over een effectief ontwerp.

Raamfolie altijd op maat

Raamfolie moet goed op maat zijn. Het is belangrijk dat het precies past op de ruit, zonder dat er een stukje overlap of een stukje tekort is. Geef het door Reclame zorgt ervoor dat de raamfolie perfect passend is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de glasfolie volledig naar wens is, door te werken vanuit de gedachten van de klant. Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal tevreden bent, en dit merk je. Alle raamfolie wordt uit een enkel stuk gesneden en kan professioneel worden aangebracht. Wij staan voor een hoogwaardige kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Je profiteert hiermee van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, in combinatie met een prettige, vriendelijke en zeer complete service. Uiteraard kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en contact met ons opnemen als je nog vragen hebt of advies wenst. Wij staan graag voor je klaar.

http://www.stickerparadijs.nl/raamfolie