Experitech
Image default
Woning en Tuin

Wisa sanitair

Wisa is een merk ontstaan in 1865 in Arnhem opgericht door Wolf Joseph Stokvis. Wisa staat voor de beginletters van zijn zoon Willem Isaac Stokvis en de vestigingsplaats Arnhem. Zij produceerden in hun metaalfabriek in het begin alles wat betreft kranen en waterleidingen. In 1903 hebben zij voor het eerst de stortbak geïntroduceerd. Wisa was tot 1983 het handelsmerk maar werd toen ook de bedrijfsnaam. Hun innovatie is steeds gericht op het produceren van kwaliteit en de juiste sanitair producten, waaronder baden en douchebakken, die ook installatiegemak bieden. Zij staan dan ook garant voor het voldoen aan hun kwaliteitsnorm en het gemak waarmee de producten voor badkamer of toilet te installeren zijn.

Het paradepaardje zijn de wisa baden

Deze baden van wisa zijn vervaardigd uit acryl. Acryl zorgt voor een gladdere oppervlakte, die gemakkelijk te onderhouden is en ook heel eenvoudig schoon te maken is. Acryl heeft ook de neiging om snel de temperatuur van het water aan te nemen en zorgt er ook voor dat het water niet zo snel afkoelt. Ook heeft het materiaal acryl het voordeel dat kleine beschadigingen in het oppervlak met fijn opschuren en polijsten te verwijderen zijn, dit in tegenstelling tot baden of douchebakken van emaille.

Verschillende maten en modellen

De wisa baden zijn beschikbaar in allerhande soorten, maten en modellen. De modellen variëren van vierkant tot rond tot ovaal tot driehoekig. Er is wel een model voor ieder wat wils. Tevens is er een uitgebreide collectie van douchebakken in zeer uiteenlopende vormen en maten beschikbaar die ook perfect passend zijn met de meeste douchecabines van allerlei verschillende merken en fabrikanten. Door ook een aantal aparte maatvoeringen in het assortiment op te nemen zijn er ook wisa douchebakken voor de kleine badkamer of juist voor de grote badkamer.

http://www.sani-bouw.nl