Experitech
Image default
Zakelijk

Rustieke tafelkaarsen en dinerkaarsen

Bolsius heeft een groot aantal verschillende soorten kaarsen. Ditmaal willen wij u meenemen met de Bolsius Rustieke Tafelkaarsen en de Bolsius Dinerkaarsen. Dit zijn schitterende kaarsen die voor veel doeleinden gebruikt kunnen worden. De Bolsius Tafelkaarsen zijn rustieke kaarsen. Deze zijn tijdens de productie speciaal behandeld waardoor zij een robuuste uitstraling hebben. De kaarsen zijn te krijgen per doos met daarin 24 kaarsen. U bent niet verplicht tot grotere afnames. Dat mag uiteraard wel. Deze kaarsen zien wij vaak terug in cafe’s, restaurants en andere horeca gelegenheden. De kaarsen staan dan in een mooie kandelaar of tafel of op de bar. Dit kan als decortatie maar de meeste ondernemers branden de kaarsen. Deze rustieke tafelkaarsen geven veel sfeer en gezelligheid en staan bekend om hun lange branduren. De kaarsen branden ongeveer 12 uren. Dit in tegenstelling tot kaarsen van een onbekend merk die gaan druipen en soms al na 6 uren op zijn. Dan is goedkoop uiteindelijk duurkoop. Maar ook in de huiselijke omgeving doen de tafelkaarsen het goed. Het is een schitterend gezicht als u de kaarsen in een kandelaar zet op een mooie plek in huis. U heeft de keus uit een groot aantal verschillende kleuren. Voor ieder wat wils.

En dan zijn er ook de dinerkaarsen van Bolsius. Deze zijn ook in een aantal verschillende kleuren te krijgen en deze kaarsen hebben ongeveer 7 a 8 branduren. De kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en geven daardoor geen rook of roet af. De kaarsen zijn zeer populair zowel in de horeca als bij particulieren. In het verleden werden de kaarsen alleen verkocht tijdens de feestdagen in december doch tegenwoordig worden de kaarsen het het jaar verkocht. 

Dit zijn maar 2 artikelen die Bolsius in het assortiment heeft. Daarnaast zijn er de rustieke stompkaarsen, mammoetkaarsen, dompelkaarsen, theelichten, metallickaarsen, bolkaarsen, theelichthouders, lowboys, stompkaarsen, druipkaarsen, maxilichten.

Daarnaast zijn wij een specialist als het gaat om het bedrukken van kaarsen met een tekst, logo of foto. De kaarsen zijn te krijgen in de kleuren wit en ivoor en uiteraard van het merk Bolsius. Wij hanteren voor deze kaarsen een mooie staffelkorting. Hoe meer kaarsen er worden afgenomen hoe goedkoper het zal worden. De levertijd voor deze kaarsen is altijd in overleg.

Wij leveren de kaarsen allemaal uit eigen voorraad en u heeft de kaarsen binnen 2 werkdagen in huis. Wij verzenden met PostNL binnen Nederland en naar Belgie met DHL. Naar Belgie duurt het verzenden meestal 1 dag langer.