Wilt u linnen gordijnen kopen? Lees onze blog over linnen gordijnen

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Het kan makkelijk zijn: reinigen van linnen gordijnen

Omdat linnen een natuurproduct is, is de stof gevoelig voor krimpen. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen maar juist het laten doen bij een stomerij.

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Er zijn verschillende kleuren linnen gordijnen voor verschillende stijlen in uw huis. Wilt u bijvoorbeeld gaan voor warmte en sfeer in je interieur? Overweeg dan linnen gordijnen: wengé. Deze aardse kleur kent vele mooie nuances. De kleur doet het niet alleen goed in woonkamers, maar zorgt ook voor romantiek in de slaapkamer.

Voering en afwerking

De voeringstof van linnen gordijnen is verkrijgbaar in meerdere kleuren én meerdere diktes. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende linnen gordijnen of geheel verduisterende gordijnen. Deze laatste zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer zodat u in de ochtend lekker lang kan blijven liggen.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.experitech.nl/