Zoekt u een bijzondere werkplek in omgeving Amsterdam of Hoofddorp?

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze evenementenlocaties

Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als bijzondere evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een mooie bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleinere klas. Deze is uitermaat geschikt voor evenementen als brainstormsessie, vergaderingen en workshop.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Amsterdam

C-Bèta heeft bijzondere werkplekken voor ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een nieuw niveau te tillen.

Evenementen- C-Bèta

Wij zijn uniek in veel verschillende opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend of duurzaam. Hier krijgt u beide in één! Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.experitech.nl/