Experitech
Image default
Aanbiedingen

Een elektrische schuifpoort met je smartphone bedienen

Het bedienen van een elektrische schuifpoort met je eigen smartphone, zorgt keer op keer weer voor een geweldig gevoel. Je krijgt het gevoel dat je écht thuiskomt na een lange werkdag. En je vrienden en familie kunnen er alleen nog maar over praten op het moment dat ze aan hebben gebeld. Het beste van alles? Een schuifpoort die je met je smartphone kunt bedienen, hoeft vandaag de dag helemaal niet veel te kosten. 

Je profiteert van enorm veel gemak en dus ook meer comfort 

Een elektrische schuifpoort heb je dus met slechts één druk op de knop geopend. En dat zorgt meteen voor meer gemak en dus ook meer comfort. Ideaal als het bijvoorbeeld donker is na een lange werkdag of als je je handen eigenlijk vol hebt met boodschappen. Daarom is het ook niet zo gek dat meer en meer woningbezitters standaard kiezen voor deze investering als er een renovatie of verbouwing van de tuin op de planning staat. 

Een statige uitstraling door een elektrische poort aan huis te laten monteren 

Daarnaast zorgt de poort ook meteen voor een erg statige uitstraling. De poort zorgt voor meer privacy en inbrekers kun je vele malen beter weren. Dat is misschien wel één van de grootste redenen waarom dit type poort erg geliefd is. Want een veilige plek om te wonen, dat willen we natuurlijk allemaal. 

Wat zijn je wensen op het gebied van het ontwerp van de poort? 

Naast dat de poort makkelijk te bedienen moet zijn en voor privacy en veiligheid moet zorgen, wil het oog natuurlijk ook wat. Dat begrijpt een expert uit deze branche als geen ander. Daarom kunnen je wensen worden geïntegreerd in het design gedurende het ontwerpproces. Denk hierbij aan de kleur van de poort en de stijl van de poort. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een brievenbus te laten integreren in het design. 

https://verstijlenhekwerken.nl/lokale-paginas/elektrische-schuifpoort-particulier/