Experitech
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je de juiste beveiligingscamera voor jouw doel?

Ben je ook hard op zoek naar een nieuwe beveiligingscamera? Dan is het verstandig om eerst alle informatie goed tot je te nemen. Je kan namelijk kiezen uit veel merken en modellen van bewakingscamera’s. De ene heeft enorm veel poespas, zoals een groot fel licht en luide sirene om inbrekers af te schrikken. Een ander model heeft weer enorm scherp Ultra HD 4k beeld. Je moet dus goed bedenken wat je allemaal nodig hebt als je een beveiligingscamera kopen gaat. Je wilt bijvoorbeeld niet betalen voor een bewakingscamera die tegen -20 graden en +50 graden Celsius bestand is en waterdicht is, terwijl je deze binnen plaatst.

Het doel van de camera

Je kan meerdere doelen hebben als je een camera gaat kopen. Zo horen wij regelmatig van mensen dat zij een indoor camera kopen om de baby, jonge kinderen of huisdieren in de gaten te houden. Erg handig dat je bij beweging dan een melding krijgt. Je hoeft dan zeker geen peperdure camera te kopen. Ook hoef je geen vast abonnement te nemen om de camera te mogen gebruiken. Zoals je in de Eufy by Anker 2K camera review kan lezen, is dit model voor onder de 50 euro perfect geschikt voor dit doel.

De boel buiten bewaken

Wil je echter alles buiten goed in de gaten houden? Dan is het raadzaam om even verder te kijken. Een simpele binnencamera is dan zeker niet handig. Je wilt dan liever een goede camera voor buiten kopen. Dan kom je al gauw in de prijsklasse net onder de 150 euro. Bij merken zoals Eufy zit je niet vast aan een abonnement. Bij merken zoals Ring en Nest wel. Je krijgt er dan wel een handige cloudopslag bij. Hier kan je de bewakingsbeelden eenvoudig mee terugkijken. Erg fijn als het doel is om het huis te beveiligen. Je kan de beelden dan eenvoudig opvragen en eventueel delen met andere mensen en politie.