Experitech
Image default
Dienstverlening

Prijs sloten inclusief montage

Bij slotenmaker Den Haag kun je meteen de sloten die je koopt laten monteren en het mooie ervan is dat de prijs die ze opgeven inclusief montage is. Al de prijzen die je bij de sloten ziet staan hebben ook dus al de montagekosten erin en daarom lijkt het wat duurder te zijn dan in de bouwmarkt bijvoorbeeld.

Afspraak maken voor montage

Wanneer je de sloten hebt gekocht of wil kopen kun je ook meteen een afspraak laten inplannen voor het monteren ervan. Je kunt kiezen voor deursloten maar ook voor sloten op de ramen of het hek. De slotenmakers in Den Haag hebben een ruimte selectie sloten van verschillende merken en types. Alles wordt gewoon gemonteerd wanneer de slotenmaker op afspraak komt.

Met spoed sloten vervangen

In sommige gevallen moet een slot met spoed vervangen worden en kan de klant niet wachten op een afspraak. Na een inbraak wordt slotenmaker Den Haag ingeschakeld om met spoed nieuwe sloten te komen plaatsen. Dit is natuurlijk logisch want niemand wil slapen in een huis waar geen veilige slot op zit. Daarom zijn er in Den Haag dan ook slotenmakers die je 24 uur per dag kunt bereiken voor zulke spoedgevallen.

Slotenmakerdenhaag.nl

Slotenmaker-den-haag.com