Experitech
Image default
Dienstverlening

Vervelende elektra problemen voorkomen

Ben Elektricien is niet alleen beschikbaar als je al last hebt van een storing. De monteurs kunnen ook langskomen om te voorkomen dat er in de toekomst problemen met de stroomvoorziening gaan ontstaan. Als je bang bent dat er iets niet in orde is met je elektrische installatie, kan een monteur van Ben Elektricien een inspectie uitvoeren. Als daar zwakke of ondeugdelijke plekken bij aan het licht komen, kan de monteur van Ben Elektricien die meteen verhelpen. Het is met name verstandig om voorafgaand aan een verhuizing de elektrische installatie van je toekomstige woning te laten controleren.

Ben Elektricien helpt binnen en buiten

Een elektrische storing kan allerlei oorzaken hebben. Een apparaat kan kapot gaan na jarenlang gebruik, de snoer kan slijten waardoor kortsluiting ontstaat, een elektrisch contact kan losraken door trillingen en er kan roest zich in de installatie vormen door vocht. Als de stroom eenmaal is uitgevallen is het voor Ben Elektricien niet altijd even gemakkelijk om te ontdekken wat de oorzaak is. Het is zelfs mogelijk dat je in huis geen stroom meer hebt door lekkage in een stopcontact dat buiten aan de muur is gemaakt. De monteur van Ben Elektricien zal bij een inspectie alle bekabeling, binnen en buitenshuis controleren.

Afspraak maken met Ben Elektricien

Een afspraak maken met een monteur van Ben Elektricien voor een inspectie gebeurt op dezelfde manier als waarop je een storing kunt melden. Bel met +31 85 019 3479 naar de helpdesk en leg uit waarvoor je een monteur van Ben Elektricien nodig hebt. Uiteraard hoeft een monteur voor een inspectie van een installatie niet meteen langs te komen. Via de helpdesk wordt er een afspraak gemaakt voor één van de komende dagen of weken en op het afgesproken tijdstip komt de monteur van Ben Elektricien bij je langs.