Experitech
Image default
Verbouwen

Een elektrisch vloerluik voor uw interieur kopen

Met een druk op de knop uw elektrisch vloerluik openen. Zo eenvoudig is het met het elektrisch luik van de specialist. De elektrisch bediende modellen zijn leverbaar met beglaasde (doorschijnende) en afgedichte kappen. Hierdoor is er voor uw persoonlijke smaak meer dan voldoende keuze.

 

Standaard geleverd met een elektrische bediening

Beglaasde designs worden standaard geleverd met elektrische bediening. Dakluiken met gesloten deksel zijn leverbaar met elektrische bediening. Alle handmatig bediende dakluiken kunnen ook achteraf worden voorzien van een elektrische bediening.

Het systeem bestaat uit een stuurmodule en twee krachtige elektromotoren die aan weerszijden van de kap zijn gemonteerd. Het deksel van het dakluik kan in elke gewenste positie worden geïmmobiliseerd. Het systeem is standaard leverbaar met een compact bedieningspaneel dat met een signaalkabel op de stuurmodule wordt aangesloten. Het bedieningspaneel is daarnaast erg compact van formaat en kan eenvoudig aan de afwerking rond het dakluik of aan de muur bevestigd worden. 

Het systeem is op aanvraag ook leverbaar met een draadloze afstandsbediening. Een mogelijkheid is om het systeem aan te sluiten op de noodstroomvoorziening voor het openen en sluiten van het luikdeksel bij stroomuitval.

 

Zowel dakluik als schaartrap zijn elektrisch bediend

Wilt u doorgaan met het automatiseren van uw daktoegang, dan is de combinatie elektrisch vloerluik met elektrische schaartrap een hele mooie oplossing. Het voordeel van deze daktoegang is dat de hele combinatie volledig uit het zicht is wanneer deze niet wordt gebruikt. De schaartrap sluit naadloos aan op het plafond en in de ruimte eronder kun je het gehele vloeroppervlak benutten.