Experitech
Image default
Verbouwen

Een product aanschaffen bij Kuiper en Zonen BV

Dankzij Stoomketelbedrijf Kuiper ZN heb ik eindelijk het product kunnen vinden waar ik de hele tijd naar op zoek was. Een tijdje terug is mijn heetwaterketel kapot gegaan en was ik op zoek naar een nieuwe. Ik wilde graag hetzelfde merk weer alleen een iets nieuwer model, zodat hij niet zoveel onderhoudskosten met zich mee zou brengen. Alleen het merk is niet erg populair en ook niet overal te verkrijgen, dus ik moest op zoek naar een bedrijf die dit merk wel had. 

Op zoek naar een nieuwe heetwaterketels bij Kuiper en Zonen BV

Ik ging dus kijken of er een bedrijf was, zoals Kuiper en Zonen BV, die een bepaald soort merk heetwaterketel hadden voor mijn huis. Dit was nog een moeilijke klus, omdat ik dus echt naar een specifiek merk aan het zoeken was en de meeste bedrijven hadden deze helaas niet. Dus er vielen al veel bedrijven van het lijstje af. Maar na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Kuiper en Zonen BV terecht. Daar zag ik dat ze de heetwaterketel verkochten waar ik naar op zoek was. Ik heb meteen contact met hen opgezocht en gevraagd of ik bij hen dat model kon kopen.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Volgens de medewerkers was het geen enkel probleem en kon ik makkelijk via de website een offerte ervoor aanvragen. Daarbij kreeg ik ook de optie om deze te laten installeren door het bedrijf voor een klein extra bedrag. Dit vond ik een goed idee, want zo handig en technisch ben ik ook weer niet. Dus binnen een week stonden ze voor mijn deur met de nieuwe ketel en gingen ze deze vervangen. De oude ketel hebben ze meegenomen om daar te laten smelten, zodat ze daar weer nieuwe ketels van kunnen maken. Echt een goed bedrijf met goede service. Zij hebben een nieuwe klant erbij.

Contact

Bent u ook benieuwd wat Kuiper en Zonen BV voor u kan aanbieden qua producten en diensten? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie over hun assortiment en meer.