Experitech
Image default
Aanbiedingen

Beginnen van zero? Hoe u nieuwe gebruikers naar nieuwe sites trekt

prijs wordpress website laten maken

U heeft een zakelijk idee en dit is het moment waarop u al een nieuwe domeinnaam kiest. En samen met het nieuwe domein komen honderden problemen, waarbij hosting het gemakkelijkst is. De kans dat u vanaf het begin genoeg bezoeken krijgt, is extreem klein. Laten we uitzoeken waarom en hoe we ermee kunnen werken. Hoe trek je gebruikers aan?

Waarom zoeken u niet zal helpen

Zoekmachines zijn de afgelopen tijd niet veel veranderd. Ja, ze zijn kunstmatige intelligentie en verbeterde tools gaan gebruiken, maar in feite zijn ze niet veel veranderd. De basisprincipes zijn hetzelfde. Er worden nog steeds bots gebruikt om informatie te verzamelen op miljoenen websites. De pagina’s worden vervolgens geïndexeerd en gegroepeerd op basis van vergelijkbare onderwerpen en belangrijkheid. Hogere rankings (d.w.z. meer zichtbaarheid) zijn nog steeds het resultaat van citeren, wat de populariteit, autoriteit en algehele geloofwaardigheid van de site verhoogt. Het probleem is dat zoekmachines vanaf het begin zijn ontworpen om bekende sites te belonen (zaken als de leeftijd van het domein worden als rankingfactoren beschouwd). Voeg daar nog meer vertrouwen van gebruikers in vertrouwde merken aan toe. Het lijkt erop dat u het probleem begint te begrijpen? Nieuwe sites zijn allesbehalve populair, gerenommeerd en onbetrouwbaar. Je moet namelijk dubbel zo efficiënt werken, want niemand weet wie je bent (en ze zullen je zeker niet meteen hun geld toevertrouwen). Het is onwaarschijnlijk dat de God van Google naar u zal glimlachen en zomaar duizend gebruikers per dag naar uw site zal sturen. Maar wacht, want dat is niet het ergste!

Adverteren helpt waarschijnlijk ook niet.

Een van de grootste misvattingen van nieuwe ondernemers is dat reclame A niet effectief is of dat reclame B te duur is. Indien correct gedaan, is A noch B correct. Groupon heeft met succes reclame gemaakt om omhoog te schieten en heeft in een kwartaal 33 miljoen abonnees bereikt. Ondanks dit alles is adverteren een kostenpost. Je hebt mensen nodig, apparatuur, gebouwen … Gratis geld wordt meestal uitgegeven aan ongelooflijk veel dingen die nodig zijn om een ​​nieuw bedrijf te starten. Hoogstwaarschijnlijk bent u niet klaar om meteen geld aan advertenties uit te geven, vooral als u geen idee heeft hoe u dit effectief moet doen. Ik haat het om te zeggen, maar dit sluit effectief twee van de meest effectieve methoden uit om nieuwe gebruikers aan te trekken. Er zijn niet veel andere opties over. Van wat er over was, hebben we ons acquisitiescript voor nieuwe sites samengesteld.

Waar komen uw beginnende gebruikers dan vandaan?

Als u naar een van de standaardanalyses kijkt, zult u zich realiseren dat we zojuist zoeken en adverteren hebben uitgesloten. Er zijn maar weinig bronnen over. Direct (wanneer gebruikers zelf uw URL invoeren) is in de beginfase ook onwaarschijnlijk, simpelweg omdat niemand u kent. We verwijderen dit item ook uit de lijst. Blijft Verwijzingen (verwijzingen), Sociaal (sociale netwerken) en E-mail (brieven). Prima. Daar bouwen we op. De DNS wordt vermeld, de WordPress-blog is actief en u bent klaar om ongeveer 500 woorden te schrijven over uw nieuwste prestaties … Geen behoefte. Omdat niemand er iets om geeft. Het is hard, maar waar. Je moet natuurlijk een landingspagina en een blog maken. Bereiden. Je moet een plek hebben om mensen naartoe te leiden. Maar til dan je hoofd op en kijk rond. Neem actief contact op met andere mensen om uw eerste bezoek te krijgen. Andere gemeenschappen, media, groepen, organisaties, bloggers, journalisten. Kortom, plaatsen waar potentiële klanten en opinieleiders uit de branche samenkomen. Word een leider in inkomende marketing.

Hier zijn 5 bronnen om vandaag op aan te dringen.

Bron # 1. Aangesloten kanaal

Waar gaan mensen heen om producten te kopen die vergelijkbaar zijn met die van jou? Het partnerprogramma is een geweldige kans om potentiële klanten te bereiken. En de aanbeveling van een partner voegt geloofwaardigheid toe aan uw site. U spreekt zelf de voorwaarden voor samenwerking met partners af. Het kan een formeel partnerschap zijn of op basis van inkomstenaandelen (deel een aandeel in de inkomsten). Gebruikers kunnen worden geteld met behulp van speciale tags (bijvoorbeeld banale utm) of conversie (een speciale bestemmingspagina of een speciaal formulier om in te vullen). Zelfs eenvoudige, betaalbare en ietwat ouderwetse samenwerkingspromotie zal werken. Organiseer bijvoorbeeld een wedstrijd met uw partner of e-mail promoties naar elkaars publiek.

Bron # 2. Offline evenementen

Een groeiend aantal onderzoeken bewijst dat mensen niet lezen. Gewone mensen (d.w.z. uw gebruikers) brengen niet de hele dag door op professionele websites. Waar halen ze hun nieuws vandaan? Waar vinden ze oplossingen voor hun problemen (degene die jij oplost)? Buiten. In het echte leven. Bij evenementen.

Stap 1. Ga daarheen.

Stap 2. Doe vrijwilligerswerk / spreek je uit / help.

Evenementen plaatsen u tussen de dingen en influencers die u kunnen aanbevelen of in contact kunnen komen met uw beste potentiële klanten. En vrijwilligerswerk of expertise is bijna altijd welkom. Zoek naar de bijeenkomsten die elke dag om je heen plaatsvinden. Of lees de nieuwsgroepen van uw stad op sociale media. Hakka Labs bezoekt, registreert en distribueert audio-opnames van technische evenementen en levert een waardevolle bijdrage aan de gemeenschap (en genereert in ruil daarvoor leads). U kunt hetzelfde proberen.

Bron # 3. PR-propaganda

Doe wat onderzoek om een ​​lijst te maken met geschikte media om te promoten. Dit is in ieder geval wat u voor de meeste PR-bedrijven betaalt. Het is makkelijk. Kijken. Open de eerste thematische blog die in je opkomt. Vind het laatste bericht en de laatste auteur. De gemakkelijkste manier om het ijs te breken, is op sociale media, waar mensen eerder zullen reageren. U kunt bijvoorbeeld LinkedIn proberen om te zien of u een gemeenschappelijke vriend heeft die u kan aanbevelen. Ga verder dan uw blog en druk nuttige artikelen af ​​in belangrijke bronnen. Probeer bijvoorbeeld door de zandbak op habrahabr of een vergelijkbare profielsite te sluipen.

Bron # 4. Verwijzingsprogramma

De meest succesvolle bedrijven ter wereld hebben hacks zoals verwijzingen gebruikt om de groei van hun gebruikers (en inkomsten) te versnellen. Dropbox ging bijvoorbeeld van 100.000 betalende klanten naar meer dan 4 miljoen. In een jaar! Een van de belangrijkste groeipunten van Lean Startup is gebaseerd op het plakkerige bedrijf waar u gebruikers ervan weerhoudt om weg te gaan en mond-tot-mondreclame inspireert om te lanceren. Iemand geïnteresseerd in uw bedrijf en zelfs betaald? Prima. Rekruteer hem. Laat hem zijn vrienden meenemen (of praat tenminste over jou). Beloof een beloning. Geef bonussen niet alleen aan gebruikers die nieuwe klanten werven, maar ook aan hun uitgenodigde vrienden. Wat is anders het belang van een vriend om aan dit alles deel te nemen?

Bron # 5. Word een veelgevraagde expert

‘Ideologisch leiderschap’ klinkt als een business school die is opgericht door een narcist. Maar in werkelijkheid vereenvoudigt deze strategie alles. Doe onderzoek in uw vakgebied, deel materialen, handel als een expert. Door uw eigen merk te zijn, geeft u uw partners een reden om met u samen te werken. Je kunt alleen spreken op offline en online evenementen omdat mensen constant behoefte hebben aan praktijken die ervaringen kunnen delen. Het beste van alles is dat thought leadership u een publiek geeft dat uw ervaringen wil linken, aanbevelen en delen. Dit alles verhoogt uw populariteit, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, wat u, zoals u zich herinnert, zal helpen om organisch te zoeken.

Conclusie

Hoe eerder u zich realiseert dat bezoekers van nieuwe sites niet afkomstig zijn van passieve bronnen zoals advertenties of organisch zoeken, maar alleen van proactieve bronnen (zoals verwijzingen), hoe beter. Slik deze waarheid in het begin door, maar het zal een cruciale verandering teweegbrengen die nodig is om succesvol te zijn bij het vanaf nul promoten van een website. Uw eerste voorspelling is zo goed als de mensen die u mogelijk kunnen aanbevelen. Richt al je aandacht zo vroeg mogelijk op het helpen van anderen (als bron, spreker, vrijwilliger, partner, etc.).

https://www.webdeveloper.today/2022/01/python-remove-or-replace-certain-part.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html