Experitech
Image default
Entertainment

Escaperoom bij de boer Twente

Escaperooms zitten vaak op opvallende locaties, zoals de oude gevangenis in Amsterdam of onder een bruggetje bij de grachten van Utrecht. Ook buiten de randstad bestaat de optie om te ontsnappen vanaf een bijzondere locatie, namelijk een escaperoom bij de boer Twente. Dat er op het landgoed wat mensen zitten opgesloten klinkt natuurlijk niet zo best, maar bij de leuke escaperoom bij de boer Twente is dit volledig vrijwillig.

Wat gebeurd er in een escaperoom

Misschien is naast de escaperoom bij de boer Twente, het hele concept van een escaperoom wel nieuw voor jou. Dan is hier een korte uitleg: Bij een escaperoom wordt je opgesloten in een kamer (soms meerdere) met een groepje mensen. Het is de bedoeling dat je binnen een uur ontsnapt uit de kamer. Door hints te gebruiken en puzzels op te lossen kun je de sleutel van de deur verkrijgen of de code om het slot op de deur te openen te vinden. Het werkt bij escaperooms veel om samenwerken en logisch nadenken. Het aantal personen waarmee je een escaperoom doet verschilt per locatie, soms kan je ook een wedstrijdje doen door twee groepen in andere kamers te doen en dan te kijken wie er als eerste buiten is. Bij de escaperoom bij de boer Twente, is een voordeel dat er natuurlijk veel ruimte is.

De juiste escaperoom kiezen

Waarom zou u dan naar de escaperoom bij de boer Twente moeten gaan? Dat is vrij simpel, ten eerste omdat escaperooms vrij nieuw zijn en er dus niet heel veel in de buurt zijn. Ook is het een opvallende leuke locatie. Daarnaast kunt u vaak een escape room maar één keer doen omdat u daarna de oplossingen van de puzzels weet, wat het een stuk minder leuk maakt. escaperoom bij de boer Twente is een leuk uitje voor de familie of met een vriendengroep.