Experitech
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van bouwhekken op een bouwplaats

Wanneer je zelf wel eens op een bouwplaats staat te vlammen, je bent projectleider of je hebt over het algemeen met de bouw van doen, zal je vast kunnen indenken dat het gebruik van bouwhekken altijd wordt gedaan. Ten eerste zijn bouwhekken hartstikke verplicht om te gebruiken voor het afschermen van een bouwplaats, maar daarnaast brengt het afschermen van een bouwplaats middels bouwhekken nog een hele hoop andere voordelen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ongewenste gasten

Bescherm de bouw- of werkplaats van het project tegen ongewenste gasten. Natuurlijk is het sowieso een rare situatie als er iemand de bouwplaats oploopt die helemaal niet bevoegd is om dit te doen, maar het kan ook nog eens voor vervelende of zelfs gevaarlijke situaties zorgen. Wat als zo’n onbekende persoon opeens met jullie gereedschap aan de haal gaat? Of ergens loopt waar het (nog) helemaal niet kan? Hij of zij geen helm draagt en één van de werknemers toch een blok hout naar beneden laat vallen? Bouwhekken kunnen dit soort situaties voorkomen! 

Duur gereedschap en ongewenste gasten 2.0

Naast het bezoeken door mensen die daarvoor niet zijn bevoegd midden op de dag, kan het natuurlijk ook voorkomen dat dit zo nu en dan in de nacht gebeurt. Althans, zonder bouwhekken dan. Met bouwhekken is de kans dat het gebeurt natuurlijk een stuk minder! Waar we het over hebben? Stiekeme dieven die op het dure gereedschap van een bouwplaats af zijn; zit een goede marge op wanneer je dit dure gereedschap steelt en vervolgens illegaal doorverkoopt! Pas hier dus mee op, en ja, scherm de bouwplaats af met bouwhekken, zodat het stelen van je gereedschap minder snel zal plaatsvinden. 

Je raadt het al

Zorg er ten alle tijden voor dat je bouwplaats afgeschermd is met bouwhekken, dan weet je zeker dat je onvoorziene situaties kan vermijden en voorkomen! Op zoek naar stevige bouwhekken? Kijk dan vooral op bouwhekken Nederland.