Experitech
Image default
Aanbiedingen

Wat levert een tussenvloer uw bedrijf op? De kosten en opbrengsten tegen elkaar afgezet

Wanneer u kampt met een gebrek aan beschikbare ruimte in uw bedrijf, dan heeft u meerdere mogelijkheden om dit probleem het hoofd te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld extra opslagruimte huren. Ook kunt u kiezen voor een uitbouw of u kunt het bestaande pand verbouwen. Nog een stapje rigoureuzer is het om uw bedrijf naar een groter pand elders te verkassen. Bij het huren van opslagruimte kunnen de kosten echter al snel de pan uit rijzen wanneer u de ruimte voor langere tijd nodig heeft. En verbouwen of verhuizen zijn wellicht iets te grote stappen…

 

In dat geval is een tussenvloer de beste oplossing. Dit is een vloer, bestaande uit een zelfdragende stalen constructie. Deze constructie kunt u heel eenvoudig tussen twee bestaande verdiepingen, oftewel het plafond en de vloer van een ruimte, in plaatsen. Zo krijgt u er in één klap meer ruimte bij en is het ruimtegebrek verholpen. In deze blog willen we graag de kosten en opbrengsten tegen elkaar afzetten. Want wat levert zo’n tussenvloer uw bedrijf nu eigenlijk op?

 

Dit gaat een tussenvloer u kosten

 

Hoeveel een tussenvloer u precies gaat kosten hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het totale oppervlakte van de vloer, de kwaliteit van de constructie en de aanbieder waar u de vloer koopt. Gemiddeld genomen kost een vierkante meter tussenvloer zo tussen de 70 en 100 euro. Natuurlijk zijn er ook uitschieters naar boven en beneden. Een aanbieder van tussenvloeren die wij van harte kunnen aanbevelen is Nolte Opslagsystemen. Neem eens een kijkje op de website en vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Dit levert een tussenvloer uw bedrijf op

 

Een tussenvloer levert uw bedrijf uiteindelijk zoveel meer op dan dat het u kost. We weten haast niet waar we moeten beginnen met het opsommen van de voordelen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat u er extra vloer/opslagruimte bij krijgt. Moet u momenteel wel eens ‘nee’ verkopen omdat u kampt met ruimtegebrek? Dan kan dat de groei en ontwikkeling van uw bedrijf flink belemmeren. Door te kiezen voor een tussenvloer kunt u weer een hele tijd vooruit en krijgt uw bedrijf de mogelijkheid om te groeien. En het mooie is: de kosten van een gemiddelde tussenvloer heeft u vaak al binnen twee jaar weer terugverdiend! Kortom, waar wacht u nog op?

 

https://www.noltemezzanine.nl/