Experitech
Image default
Aanbiedingen

Wil je een hoogwaardige vloer in huis? Kies dan voor een houten vloer

Is jouw huis inmiddels eens aan een verbouwing ofwel renovatie toe? Denk er dan eens over na een houten vloer in jouw woonkamer, gang, slaapkamer of eetkamer te integreren. Het materiaal is voor vrijwel elke ruimte in huis geschikt. Bovendien profiteer je van een landelijke en idyllische uitstraling met dit veelzijdige materiaal. Ben jij er nog niet helemaal van overtuigd of dit materiaal wel echt iets voor jou is? Lees dan snel deze blog en voor je het weet heb jij een prachtige houten vloer in huis liggen.

Voordelen

Hout is enorm duurzaam en robuust. Kies je voor een houten vloer dan heb je hier jarenlang plezier van. Daarnaast ben je van een hoogwaardige uitstraling verzekerd, omdat hout een goede kwaliteit biedt. Hout is daarnaast optimaal met diverse interieurstijlen te combineren. Je ziet het bijvoorbeeld niet alleen terug in een landelijke woonstijl, maar bijvoorbeeld ook steeds vaker in een industrieel interieur. Bovendien kan hout ideaal gecombineerd worden met het meubilair in de woon, slaap of eetkamer. Eigenlijk is een houten vloer voor elke ruimte in huis geschikt.

Onderhoud

Hout is eenvoudig om schoon te maken. Door regelmatig te stofzuigen kun je groffe stofpluizen en kruimels binnen no time verwijderen. Heb je wat vlekken op je houten vloer? Gebruik dan een natte dweil en een speciaal reinigingsmiddel. Door de beschermende toplaag wordt het hout zelf namelijk niet aangetast. Echter heeft het materiaal wel jaarlijks onderhoud nodig, zodat het langer mooi blijft. Het is namelijk slim de bovenlaag elk jaar opnieuw te oliën, zodat het hout beschermd wordt tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Een houten vloer levert dus uiteindelijk wel wat meer werk op, maar je hebt er veel langer plezier van.

Laat je uitgebreid adviseren

Wil je graag meer te weten komen over houten vloeren? Dan kun je terecht bij een partij als Bebo Parket. De ervaren medewerkers weten alles over dit veelzijdige materiaal en hoe dit het beste in jouw situatie past. Ook kunnen zij je alles vertellen over het aanleggen van een houten vloer en jouw handige tips geven waar je op moet leggen.

 

https://www.beboparket.nl/