Experitech
Image default
Bedrijven

Nieuwe soorten software voor binnen de organisatie

Voor veel bedrijven is het moderniseren van de interne gang van zaken een belangrijk punt vandaag de dag. Bepaalde gewoontes in de dagelijkse gang van zaken willen zij graag doorbreken en dan ook vervangen.Vroeger was het vaak zo dat alle gewerkte uren van het personeel in een Excel bestand bij werden gehouden. Hierbij was het natuurlijk van uiterst belang dat dit allemaal heel secuur gebeurde zodat iedereen precies kreeg uitbetaald waar zij recht op hadden.

 

Gelukkig hebben we vandaag de dag applicaties voor op de mobiele apparaten die het allemaal een stuk makkelijker maken voor de werknemers en werkgevers. Er is een urenregistratie app ontwikkeld waarmee je online alle uren kunt bijhouden van alles en iedereen binnen het bedrijf. De werknemer voert in deze applicatie zijn of haar uren in en dan is het aan de werkgever om deze gewerkte uren goed te keuren zodat HR de uitbetaling kan regelen. Het werken met deze app is voor iedereen binnen de organisatie veel makkelijker. Je kunt ook notificaties krijgen van de app zodat je nooit zal vergeten om je uren in te voeren. Soms heeft een organisatie zijn loonadministratie extern uitbesteeds, in dit geval kan er via de app ook contact gelegd worden met de externe organisatie.

 

Veel bedrijven werken vandaag de dag ook met detachering software. Met deze speciale software kunnen organisaties op een vrij gemakkelijke manier detacheringsbureaus benaderen om op die manier nieuw personeel te werven die binnen het bedrijf kunnen werken. Er zijn voor een bedrijf meerdere redenen om met detacheerders in zee te gaan. Het gaat hierbij vaak om vervanging van iemand die ziek is of bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof. Het kan ook zijn dat je bepaalde korte projecten binnen de organisatie hebt waarbij je maar voor een korte periode mensen nodig hebt. Het kan soms wel lastig zijn om met een gedetacheerde te werken. Iemand die gedetacheerd zit bij een bedrijf is niet helemaal bekend met de cultuur en de normale gang van zaken. Dit kan nog af en toe problemen opleveren aan het begin van de detacheringsperiode. Het komt gelukkig niet vaak voor en gelukkig weet de gedetacheerde zich vaak gauw aan te passen aan het bedrijf.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home