Experitech

Afscheid groep 8

Binnenkort hebben wij een afscheid groep 8 en daarvoor zijn we naar de website van Jilster gegaan. Wij zoeken namelijk dan ook een leuk afscheidscadeau voor de juf. Wij willen haar namelijk op een originele manier bedanken voor al haar werk dit schooljaar. Waarin ze toch een hele groep 8 aan hun niveau heeft moeten helpen en koppelen. En dus zoeken wij een origineel cadeau. Daarvoor zijn we gaan zoeken op het internet. Al gauw kwamen we op Jilster, waar je je eigen tijdschrift kunt ontwerpen! De teksten plaats je zelf, de foto’s ook en verder beslis jij over het ontwerp.

Cadeau afscheid groep 8

Toen we het afscheidscadeau van afscheid groep 8 aan de ouders hadden voorgelegd, was iedereen direct enthousiast geraakt! We besloten dan ook met enkele ouders een groepje te gaan vormen, die over het tijdschrift zou gaan. Met dat groepje zijn we de avond daarna bij elkaar gaan zitten om te bedenken wat we erin wilden hebben. En de meest leuke ideeën werden op tafel gelegd! Iets zoals dat de schoolperiode van de kinderen wordt samengevat. Met bij ieder schooljaar bijzondere onvergetelijke momenten. Het liefst natuurlijk met als extra een foto erbij, dat het unieke moment vastgelegd heeft.

Tijdschrift ontwerpen

Na al in korte tijd vele verhalen te hebben ontvangen, zijn we dat gaan samenbundelen in het tijdschrift. Hoe leuk opmaak en foto’s plaatsen ook is, we besloten eerst de teksten erin te zetten. We lazen de meest leuke stukjes. Zowel van kinderen uit groep 8, als van enkele ouders van hen. Toen dat er allemaal in stond hebben we door een professional, wat een kennis is van iemand, een voorkant laten ontwerpen. Daarop staan alle kinderen met individuele geschoten foto’s op. En allemaal samengevoegd tot één groep 8.

Toen het tijdschrift binnen was, waren wij verbijsterd van hoe goed de kwaliteit was! Daarnaast is het een heel leuk en origineel afscheidscadeau voor van groep 8.