Experitech
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen

Help me, ik moet een incassobureau inschakelen (ik denk incassoadvocaten.nl) omdat ik ineens zo veel debiteuren heb die niet willen of kunnen betalen. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet. Het is als baas van een bedrijf zeer lastig om een klant er op aan te spreken dat ze niet hebben betaald. Op eventuele mailtjes reageren ze niet en als ik ze bel zijn ze vaak ook niet bereikbaar of hebben ze altijd iets waardoor ze geen tijd hebben. Ik heb nu dus een incassobureau nodig. Als je misschien een bureau kent die me (op een later tijdstip) daarbij kan helpen dan verneem ik dat graag van je in dit blogje. Verder lees je hier ook welk incassobureau ik heb gekozen en hoe alles is verlopen.

 

Googelen op ‘incassobureau’

Allereerst ben ik gaan Googelen op ‘incassobureau’. Toen ik dat deed kreeg ik zo veel websites van incassobureaus bij mij uit de buurt. Maar ja, wat wil je anders met een maandelijks zoekvolume van 5400, daar wilt iedereen natuurlijk op scoren. Maar wij zijn als mensen natuurlijk zo eigenwijs, dat we vaak niet verder kijken dan de eerste pagina van Google. Ook dat was nu mijn geval. Op de eerste pagina stond al zeer hoog het bedrijf Van Loon Incassoadvocaten. Zij gaven mij ongelofelijk veel informatie over hun aanpak en hoe ze mij konden helpen. Ik heb dus besloten het bedrijf in te schakelen.

 

Van Loon Incassoadvocaten

Ik heb dus het bedrijf Van Loon Incassoadvocaten ingeschakeld. Zij vertelden mij dat het mij niks kost om hen in te schakelen. Die kosten worden namelijk verwerkt bij de debiteur. Ook hadden ze binnen 24 uur al een brief uit de deur gedaan naar de debiteur. Nog geen week later wist ik van het grootste deel van de debiteuren al het geld te ontvangen, zonder zelf in principe wat te hoeven doen. Dit vind ik nou echt topservice. Met dank aan Van Loon Incassoadvocaten ben ik erg blij dat ik weer normaal kan samenwerken met mijn klanten zonder ze achterna te hoeven zitten over openstaande rekeningen.