Experitech
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de beste houten vloeren?

De beste houten vloeren zijn vloeren die bij jou en jouw huis passen. Natuurlijk zijn er een aantal zaken waar deze vloeren aan moeten voldoen, maar de vloer die je kiest is in eerste instantie bedoeld om jouw huis nog een beetje mooier te maken. Neem daarom een vloer met een houtsoort die bij de uitstraling en functionaliteit past van de ruimte waar de vloer wordt gelegd. In de slaapkamer zijn er andere houtsoorten geschikt dan in de woonkamer, waar wordt geleefd en geknoeid! Afhankelijk van de functie van de ruimte, de kleuren van die ruimte en de breedte van de plank die jij voor ogen hebt, blijven er een aantal houtsoorten over die bij jouw wensen passen. Kijk hierbij ook naar vloerverwarming. Op vloerverwarming kunnen er namelijk maar een aantal soorten vloeren worden geplaatst. 

Houten vloeren van Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel kun je terecht voor verschillende soorten houten vloeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een authentieke eikenhouten vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket. Naast de houten vloer kun je bij Bax Houthandel ook kiezen voor laminaat, PVC of hybride vloeren. Alle vloeren bij Bax Houthandel worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor is er geen tussenhandel nodig en blijven de prijzen laag. Een bijkomend voordeel van het produceren van vloeren in eigen beheer is dat het hierdoor mogelijk wordt om jouw droomvloer helemaal op maat te maken. Wanneer je droomvloer is geproduceerd profiteer je ook nog eens van de vakkennis van de mensen van Bax Houthandel. Deze deskundige medewerkers komen jouw vloer namelijk ook graag op locatie installeren. 

Het onderhouden van je vloer

Wanneer je eenmaal een mooie vloer hebt laten installeren, wil je natuurlijk graag dat deze vloer ook zo mooi blijft. Daarvoor is het nodig om de vloer goed te onderhouden. Zorg er daarom voor dat je regelmatig het stof en vuil verwijderd van de vloer door middel van een stofdoek of stofzuiger met parketborstel. Daarnaast kun je er ook voor zorgen dat er minder beschadigingen ontstaan door alle meubels te voorzien van viltjes. Dit is vooral belangrijk bij meubels die regelmatig moeten worden verschoven, zoals stoelen en banken.