Experitech
Image default
Adverteren

Flyers drukken: eenvoudig maar effectief opvallen

Wil je een verpletterende indruk maken op nieuwe klanten? Of wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen van het winkelend publiek? Dan is een flyer laten drukken jouw antwoord. Met een flyer (of folder) breng je snel, eenvoudig en effectief jouw boodschap over op je (specifieke) doelgroep. Daarbij ben jij de ontwerper. Maar wanneer kies je voor een flyer en wanneer een folder? En op welke manieren kun je een flyer drukken?

 

Enkelzijdige of dubbelzijdige flyers drukken

Wil je vooral een kort en krachtig bericht verspreiden? Kies dan voor een flyer. Een flyer dat op één of twee ideeën gericht is, heeft dan ook het meeste effect. Een flyer is makkelijk te pakken en kun je ook makkelijk uitdelen aan je publiek. Zij hebben in één oogopslag de boodschap door en hoeven niet door stukken tekst te bladeren. Ideaal voor als je promotie van je evenement, opening van je winkel of een uitverkoop.

 

Wanneer een folder?

Waar een flyer perfect is voor een korte boodschap, is een folder dat voor presentaties. Je hebt in een folder (soort mini boekje) immers meer ruimte om datgene uit te leggen wat je wilt vertellen. Verdeel je informatie ook in secties, wat jouw (potentiële) klanten moeiteloos kunnen vinden en zo datgene kunnen lezen waar ze naar op zoek zijn. Maak er dus geen boekwerk van.

 

Papiersoorten

Bij het laten drukken van je flyer heb je vele papiersoorten om uit te kiezen. Een greep uit de soorten:

 

  • Mat
  • Glanzend
  • Gekleurd
  • Semi transparent
  • Synaps: synthetisch en kan tegen een spatje water

 

Naast de verschillende papiersoorten heb je ook nog een tal van formaten om uit te kiezen. En zit het formaat er niet tussen? Dan kun je zelf je gewenste afmetingen doorgeven aan de drukkerij.

 

Ook flyers laten drukken?

Een flyer heb je misschien snel nodig. Gelukkig kunnen drukkerijen ook aan jouw wens voldoen door een snelle levering. Ook als je kleine oplages nodig hebt of meerdere ontwerpen tegelijk wilt laten drukken, staat menig drukker voor je klaar. Een flyer drukken is dus snel geregeld.

https://www.peterprint.nl/flyers-drukken.html