Experitech
Image default
Gezondheid

Alles wat je moet weten over Anus bleek cremes

Voel je frisser en mooier door je anus te bleken. Anus bleken is tegenwoordig helemaal hip en happening. Naast het bleken van de tanden gaan we nu ook massaal onze anus bleken. De reden hiervoor heeft alles te maken met hygiëne, sek s en zelfvertrouwen. Een goede zorgt ervoor dat de huid 2-3 tinten lichter wordt in 6-12 weken.

Aan de slag!

In Nederland zijn er niet zo heel veel anus bleek cremes waar je uit kunt kiezen. Ik heb even wat research gedaan en de anus bleek creme die het beste uit de bus komt is die van Skinlight. Dit is een huidverlichtende creme die je intiem mag gebruiken.

Goede reiniging

Voordat je de creme aanbrengt is het verstandig om het gebied eerst goed te reinigen. Dat hoeft zeker niet met zeep. Een nat washandje of even schoonspoelen is al voldoende. Breng een dun laagje creme aan en laat dit even kort intrekken. Herhaal dit 2 keer dag. Wat zijn de resultaten? Je kunt ervan uitgaan dat de huid 2-3 tinten lichter wordt. Houd er rekening mee dat je pas verschil begint te zien in week 2 en dat de huid iedere week een stukje lichter wordt. Het merk Skinlight bestaat al een geruime poos en heeft daardoor ook vele actieve gebruikers. Je kunt de anus bleek creme bestellen via bol.com of via hun webshop zelf.